Secretele de frumusețe ale braziliencelor. Iacă ce fac femeile pentru a fi atractive
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Secretele de frumusețe ale braziliencelor. Iacă ce fac femeile pentru a fi atractive. Sursa: unsplash.com
Secretele de frumusețe ale braziliencelor. Iacă ce fac femeile pentru a fi atractive. Sursa: unsplash.com
Femeile din Brazilia sunt considerate unele dintre cele mai frumoase femei din lume.

De ce sunt braziliencele atât de frumoase? În primul rând, fetele și femeile din Brazilia se concentrează pe sănătatea și atractivitatea părului lor, se ocupă de hidratarea pielii și lucrează pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Dar, mai presus de toate, ele cred în puterea frumuseții naturale și nu folosesc o cantitate mare de machiaj. Femeile din Brazilia braziliene au cel puțin șase secrete de frumusețe care pot fi adoptate și de europence. 

Folosesc apă de cocos. Apa de cocos este bună atât pentru consum intern, cât și pentru aplicarea direct pe piele. Conține multe vitamine și minerale, ajută la hidratarea pielii și o face să strălucească. În plus, poate fi eficientă pentru prevenirea ridurilor. Modelul brazilian Adriana Lima a dezvăluit, într-un interviu, că bea apă de cocos și consideră acest produs unul dintre cele mai bune pentru sănătatea pielii. Apa de cocos trebuie consumată fără conservanți și zahăr.

Pune câteva frunze de dafin și felii de lămâie într-un litru de apă: vei face mereu asta, după ce vei vedea rezultatul

Fac tratamente pentru scalp în fiecare săptămână. Femeile din Brazilia știu că pentru un păr frumos, scalpul trebuie să fie sănătos. Prin urmare, braziliencele folosesc diferite loțiuni, măști și scrub-uri pentru scalp, precum și șampoanele potrivite. În plus, braziliencele consideră că este necesar să-și taie părul des pentru a scăpa de vârfurile despicate care strică aspectul.

Nu ignoră masajul limfatic. Masajul limfatic le permite braziliencelor să scape de retenția de apă și să aibă in corp mai subțire și mai sănătos. Un alt model brazilian, Amanda Welsh, a spus că acest tip de masaj este principalul ei secret al atractivității. Conform modelului, această procedură îmbunătățește circulația sângelui și elimină retenția de lichide din organism.

Cu aceste remedii naturiste poți reduce febra, fără a folosi pastile

Aleg produse naturale și sigure. Femeile din Brazilia optează nu doar pentru frumusețea naturală, ci și pentru utilizarea de produse cosmetice  complet naturale. În plus,și produsele vegane sunt la mare căutare în rândul braziliencelor.

Consumă alge marine. Algele marine au proprietăți antiinflamatorii și antioxidante care pot îmbunătăți starea generală a pielii și a corpului în ansamblu. Algele se adaugă în produsele  cosmetice, dar  puteți obține un efect mai mare dacă veți include alge marine în dietă.

Utilizează produse cu ulei de acai. Fructele de acai sunt un super aliment brazilian, deoarece conțin o cantitate mare de antioxidanți. Din ele se prepară deserturi, smoothie-uri și alte feluri de mâncare populare. Uleiul de acai din cosmetice poate avea si un efect pozitiv asupra aspectului pielii, pe care o hidratează și tonifiază.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel