Secretele Anastasiei Soare: Mereu mă trezesc la 7.30. Nu iau micul-dejun. Cafea, doar dimineața
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sursă foto: Captură video - YouTube (be_linea)
Sursă foto: Captură video - YouTube (be_linea)
Anastasia Soare, supranumită regina sprâncenelor, una dintre cele mai de succes femei de afaceri, a dezvăluit câteva din secretele ei.

Ana Geoană i-a luat un interviu Anastasiei Soare. „Regina sprâncenelor” este într-o formă de zile mari, iar zâmbetul îi este cel mai frumos accesoriu.

„Am un antrenor grec, care este foarte strict, dar îl iubesc tocmai pentru că este atât de strict. Ador să fiu provocată. Știe să mă motiveze și respectă programul. Muncă non stop! Sunt foarte disciplinată”, a spus Anastasia Soare în cadrul interviului.

„Nu iau micul-dejun. Beau două espresso dimineața. Mănânc foarte târziu. Prima cină o iau în jurul orei 12.00. Ceva lejer, care să aibă proteine. Piept de pui, legume, de exemplu. Când călătoresc, mănânc pui la grătar cu salată. Nu îmi place să mănânc mult când muncesc. (...) Cafea beau doar dimineața. Poate mai beau un ceai pe parcursul zilei. La cină, tot ceva lejer”, a dezvăluit Anastasia Soare. 

„Mereu mă trezesc la 7.30”, a mai spus Anastasia Soare, adăugând că somnul este foarte important pentru sănătate. „Folosesc creme, produse pentru păr. Îmi place să explorez și să folosesc cele mai bune produse. Cred că e important să avem grijă de noi”, a mai zis „regina sprâncenelor”.

„Îmi antrenez mintea. Primul meu gând este cum rezolv o anumită provocare, problemă. Poate sunt supărată, poate nu sunt fericită cu ce s-a întâmplat. Caut câteva variante pentru a rezolva problema respectivă, apoi renunț să mă mai gândesc. Trecutul nu este important pentru mine, ci viitorul”, a spus Anastasia Soare.

În interviul acordat Anei Geoană, Anastasia Soare, una dintre cele mai bogate și de succes românce, a vorbit despre cum își menține echilibrul în viață, despre relația pe care o are cu fiica sa, despre obiceiurile sale sănătoase, dar și despre începuturile sale în antreprenoriat.

Anastasia Soare a fondat lanțul de saloane de înfrumusețare Anastaia Beverly Hills. Anastasia Soare a colaborat cu nume importante din industria cinematografică și al showbizului de peste Ocean. Printre cele mai fidele cliente ale Anastasiei se numără Naomi Campbell, dar și Jennifer Lopez. Amal Clooney, Sharon Stone, dar și Halle Berry sunt alte nume celebre care au trecut pragul salonului său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel