Sebastian Itu, prima reacție despre starea sa de sănătate după accidentul de la Raliul Maramureșului - Video
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 10 apr 2022, 08:36
WhatsApp
Copilotul Sebastian Itu a fost transportat sâmbătă la UPU Baia Mare pentru mai multe investigații, după accidentul  de la Raliul Maramureșului. 

Duminică dimineața, copilotul a oferit prima reacție despre starea sa de sănătate, pe Facebook. Acesta a spus într-un comentariu că se simte bine:  „Oameni buni sunt super bine...aștept doctorul acum ...și ne vedem pe powerstage!”.

Bogdan Marișca/Sebastian Itu, accident la Raliul Maramureșului

Amintim faptul că un accident a avut loc, sâmbătă după-amiază, la Raliul Maramureșului, după ce o mașină s-a răsturnat în decor.

Medicii au intervenit de urgență la fața locului. Potrivit Ambulanței Maramureș, copilotul a fost preluat de o ambulanță și transportat la UPU Baia Mare.

Organizatorii au anunțat că echipajul Bogdan Marișca/Sebastian Itu a fost implicat într-un accident, ieșind în decor în timpul probei speciale cu numărul 5, Copalnic.

G Ad:

„Ambii sportivi sunt în afara oricărui pericol, dar copilotul a fost transportat la UPU Baia Mare pentru mai multe investigații, fiind conștient și cooperant. Conducerea cursei a decis anularea PS5, dar totodată și PS6”, au transmis organizatorii.

Video

Bogdan Marişca şi Sebastian Itu formează cel mai longeviv echipaj din Campionatul Naţional de Raliuri, cei doi făcând echipă în maşina de concurs încă din 1997. În momentul accidentului, aceştia se aflau pe locul 3 în topul general de la Raliul Maramureşului.

Citește și / 21 de șoferi, amendați în București pentru că au parcat pe locuri pentru persoane cu dizabilități

Polițiștii locali din Capitală au amendat 21 de șoferi care au parcat pe locuri pentru persoane cu dizabilități.

În urma unei acțiuni desfășurate pentru descurajarea șoferilor care ocupă abuziv locurile de parcare destinate exclusiv persoanelor cu handicap, polițiștii locali din Capitală au aplicat amenzi de 22.000 de lei.

Au fost depistați 21 de șoferi „care, în loc să folosească parcările publice, au preferat să-și lase mașinile pe locurile de parcare destinate persoanelor cu nevoi speciale”.

Acțiunile polițiștilor locali au vizat, mai ales, parcările din zona Palatului de Justiție, a Tribunalului București, str. Ion Brezoianu sau sediul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din Șoseaua Pipera.

„Reamintim că, potrivit art. 100 alin. 1 lit. G din Legea 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 2.000 lei la 10.000 lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”, susțin polițiștii locali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro