Sebastian Ghiţă, prima declaraţie după decizia privind mandatul de arestare
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 07 Martie 2019, 16:12
WhatsApp
Sebastian Ghiță FOTO: Agerpres
Sebastian Ghiţă a intrat în direct la România TV după anunţul privind anularea mandatului său de arestare.

Sebastian Ghiţă a intrat în direct la Ştirile România TV imediat după ce a fost făcut anunţul privind anularea mandatului de arestare a sa. 

"Pot să spun că e o veste bună pentru mine şi trebuie să adresez mulţumiri judecătorilor care au luat această decizie şi tuturor judecătorilor care au avut răbdare în toţi aceşti ani, cred că cinci ani, să vadă petrecându-se în faţa dânşilor toate aceste situaţii unele tragice, alele hilare, unele nemaiîntâlnite. Totodată cred că ar trebui să mă bucur că, poate, odată şi odată, cu aceste decizii, societatea românească încearcă,vrea, să se aşeze.

Cred că toţi suntem hotărâţi să respectăm decizile justiţiei, mai ales când acestea nu mai sunt influenţate de dosare falsificate, de probe falsificate, de ştiu şi eu ce întâmplări care nu-şi au locul într-un stat de drept, într-o societate normală. Nu e bine ce ni s-a întâmplat şi nu e bine nici ce ni se întâmplă. Trebuie găsită o formulă ca tot acest război româno-român cum spune domnul Chirieac, să înceteze. Ne facem rău în afară, ne bălăcărim şi ne înjurăm, ne scuipăm unii pe alţii cu o energie demnă de o cauză mult mai serioasă. E păcat de anii aceştia pe care i-am pierdut toţi", a declarat Sebastian Ghiţă.

Vezi şi: BANCUL ZILEI după lovitura primită de USR-PLUS

Zodia care se transformă. Astrolog DCNews, ce trebuie să facă

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro