Sebastian Ghiţă, patronul Asesoft, preia managementul Realitatea TV. Negocierile cu Burci au picat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
sigla-realitatea-tv
sigla-realitatea-tv

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă, patronul Asesoft, va prelua managementul postului de televiziune Realitatea TV, după ce în ultima perioadă s-a vehiculat faptul că Sorin Ovidiu Vântu s-ar putea să-i vândă Realitatea lui Cristi Burci.

Anunţul oficial urmează a fi făcut astăzi. Potrivit unor surse apropiate discuţiilor, SOV va rămâne doar acţionar, urmând ca 80% din profit să fie încasat de Sebastian Ghiţă.

Sebastian Ghiţa, patronul consorţiului Asesoft din Ploieşti, a fost unul dintre principalii organizatori ai Congresului PSD din februarie, unde Victor Ponta a fost ales preşedintele social-democraţilor. Omul de afaceri, care are relaţii apropiate cu secretarul general al PSD Liviu Dragnea, a finanţat de-a lungul timpului şi PNL, şi PSD, şi PDL.

Realitatea TV, cel mai important activ din trustul media al lui Sorin Ovidiu Vîntu, este la un pas de a fi vândută. Scoaterea la mezat a televiziunii lui SOV ne-a fost confirmată de surse din interiorul trustului de presă "Realitatea- Caţavencu". În plus, însuşi SOV a confirmat că mai multe firme sunt interesate de preluarea televiziunii din Casa Presei Libere.

Citeşte şi:

Sebastian Ghiţă pregăteşte o investiţie de 75 de milioane de euro la Realitatea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel