Sebastian Ghiță: KOVESI a fost la mine acasă! Iată FOTOGRAFIA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sebastian Ghiță a făcut dezvăluiri explozive. 

Iată declarațiile lui Sebastian Ghiță: 

- Laura Codruța Kovesi minte (n.r. despre vizita la el acasă, la Ploiești). Codruța nu spune adevărul. 

- Nu cred că e momentul ca eu să fac ceva peste președintele țării, peste deciziile instituțiilor din țara mea și să încerc și să provoc căderea acestei doamne Kovesi. 

- Președintele țării, văzând toate acele falsuri din instituția doamnei Kovesi, auzindu-i pe procurorii de acolo, care se duceau și o întrebau, îi cereau coordonarea sau lucrau sub coordonarea dânsei, văzând că toate instituțiile s-au sesizat, Inspecția Judiciară, CSM-ul... Doamna președinte Tarcea trage un semnal de alarmă. Până și domnul procuror general Lazăr admite că lucrurile sunt în neregulă și cu toate astea, președintele țării a luat decizia s-o țină, s-o apere și să treacă cu vederea aceste lucruri. 

- Ce vreau să vă spun e că nu e treaba mea... Dvs. vă arăt fotografia dar nu cred că e momentul ca eu să fac ceva peste președintele țării și să încerc să provoc eu căderea sau menținerea. Vă arăt acum fotografia, ca să nu avem dubii cu privire la vizita la mine acasă a doamnei Kovesi. 

[citeste si]

Aflat în studioul România9, la TVR, Ion Cristoiu i-a povestit lui Ionuț Cristache ce a văzut în telefonul lui Ghiță.

Am acceptat să nu arătăm imaginea, a spus Cristoiu, pentru că așa a cerut Ghiță. Am convingerea că nu este trucată. Este o poză care se face în cramă, la o petrecere.

Potrivit lui Ion Cristoiu, fotografia este realizată în perioada în care Laura Codruța Kovesi era procuror general. ”Era la crama de acasă, Ghiță are o cramă în casă, nu în vie, a spus Cristoiu. Erau și alte persoane din familie, l-am întrebat despre fiecare în parte. Arată că se ducea acasă la Ghiță. Nu îmi dau seama de ce a negat permanent”, a mai precizat Ion Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel