Sebastian Ghiță: "I-am trimis 7000 de euro lui Kovesi într-un plic"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Sebastian Ghiță a spus într-o intervenție telefonică la România TV că i-a dat 7000 de euro Laurei Kovesi într-un plic alb, prin intermediul unei alte persoane. 

"Da, i-am dat 7000 de euro. I-am pus în plic și i-am dat cuiva care i-a trimis ei. I-a primit cash, că nu voia să apară undeva cu bani primiți. Eu am și uitat de acei bani. Ea neagă, dar întrebarea reală este cu ce bani și-a cumpărat acea mașină? Că mie mi s-a spus, știi trebuie să îi dai 7000 de euro lui Kovesi, e la Bruxelles, o să vină singură cu mașina. Nu mi-a cerut ea acei bani, i-am dat eu din prietenie. Nu i-am cerut nici un fel de favor la schimb. De alfel, ea nu avea venituri să justifice achiziția unei mașini. Am hotărât să confirm ce a spus Dan Andronic, " a spus Sebastian Ghiță.

Reacția șefei DNA

Informațiile au apărut încă de dimineață și a existat inclusiv un răspuns oficial din partea șefei DNA, cu privire la aceste acuzații.

"Faptul că am primit bani de la Sebastian Ghiță este o minciună incalificabilă și, prin urmare, în mod categoric, voi urma căile legale", a fost răspunsul Laurei Codruța Kovesi, la solicitarea Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel