Sebastian Burduja, dezvăluiri emoționante pentru Spectacola.ro. Ce i-a spus bunicul pe patul de moarte. „Eu încercam să-i explic”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria București, a acordat un interviu emoționant pentru Spectacola.ro.

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Bucureşti, a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Spectacola, unde a vorbit despre viața din spatele de politician.

Întrebat ce valori a moștenit de la părinți, Sebastian Burduja a zis:

„Cred că temelia unei educații se pune într-adevăr în cei șapte ani de acasă și în familie. De la o generație la alta, părinții, bunicii ne-au transmis mie și surorii mele câteva lucruri simple: să nu uiți niciodată să fii om, să-i iubești pe cei din jur și să-i ajuți de câte ori ai ocazia. În al doilea rând trebuie să fii corect, cuvântul ți-l pierzi o singură dată. În al treilea rând trebuie să iubești România pentru că este locul unde ne-am născut, iar asta nu este deloc puțin”.

„Cea mai mare provocare în plan profesional a fost întoarcerea acasă în România, după 12 ani de studii și muncă în America. Principalele provocări au fost legate de scepticismul oamenilor pe care îi întâlneam, care mă întrebau „Dar de ce ar lăsa cineva Statele Unite pentru a veni în România?”, iar pe mine asta m-a motivat. Mi-am dat seama că am devenit o țară în care este anormal să rămâi sau este anormal să te întorci. Mi-aș dori să fie o țară în care este anormal să pleci. Asta ar însemna să ne împlinim aici visurile și să nu existe nici măcar gândul că în altă parte este mai bine”, a mai zis politicianul.

Ce i-a spus bunicul pe patul de moarte? Aflați pe Spectacola.ro:

https://www.spectacola.ro/sebastian-burduja-candidatul-pnl-la-primaria-capitalei-mai-sincer-ca-niciodata-ce-se-ascunde-in-spatele-imaginii-de-politician_39424.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel