Seara granzilor în fotbalul european
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Messi
Messi

S-a dat startul la Serie A, Liverpool a întâlnit campioana Manchester City, iar Barcelona s-a detaşat la cinci puncte de Real, după doar două etape.

Autor: Diana Neacşu

Ieri s-au jucat primele meciuri din campionatul Italiei. Inter, adversara Vasluiului din play-off-ul Europa League, s-a impus categoric la Pescara, cu scorul de 3-0 graţie golurilor marcate de Couthino, Milito şi Sneijder.

AC Milan a pierdut acasă, în faţa Sampdoriei, cu 1-0, gol marcat de Costa. Napoli a reuşit un 3-0 la Palermo prin golurile marcate de Hamsik, Maggio şi Cavani. AS Roma a fost condusă de două ori de Catania, pe teren propriu, dar a reuşit să revină de fiecare dată, obţinând un 2-2.

Meciurile tari au continuat în Anglia. După Manchester United – Fulham şi Chelsea – Newcastle, care s-au jucat ieri, azi a fost rândul celor de la Arsenal, City şi Liverpool să iasă la rampă. Tunarii au terminat nedecis partida de la Stoke City, scor 0-0, după un meci frumos.

Cormoranii au primit vizita campionilor de la City. Cei de la Liverpool au marcat primii prin Sktrel (34’), intrând cu avantaj la cabine. În minutul 63, Toure a adus egalarea, dar peste doar 3 minute cormoranii au revenit în avantaj prin golul marcat de Suarez. Tevez a stabilit scorul final de 2-2, marcând în minutul 80.

Real Madrid a pierdut la Getafe cu 2-1. Galacticii s-au prăbuşit, repetând vechile erori. Au marcat în minutul 26 prin Higuain şi apoi s-au relaxat, permiţându-le lui Valera (52’) şi Barrada ( 74’ ) să păstreze cele 3 puncte la Getafe. Madrilenii n-au reuşit nicio victorie în primele două etape, obţinând un singur punct, în prima rundă, contra Valenciei.

Barcelona s-a impus cu 2-1 la Osasuna. Catalanii n-au făcut greşelile de anul trecut, când au pierdut pe acest teren. Extratereştrii au fost conduşi cu 1-0 până în minutul 75, dar Messi a avut nevoie de doar 5 minute pentru a aduce victoria echipa sale, reuşind o dublă (75’ , 80’). După două etape, Barcelona se află la 5 puncte înaintea Realului, reuşind să învingă în cele două partide jucate până acum.

În Franţa, Marseille s-a impus cu 1-0 la Montpellier, PSG a făcut egal acasă, 0-0 cu Bordeaux, iar Saint - Etienne, echipa românului Bănel Nicoliţă a câştigat cu 4-0 meciul cu cei de la Brest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel