Se unește opoziția. ”Am analizat și am ajuns la concluzia că e cel mai bun lucru pe care-l putem face”
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay
Se formează o alianță de opoziție pentru alegerile din 2024. 

Eugen Tomac, președintele PMP, spune că ”evident, este nevoie de o opoziție unită”. ”Eu vă spun că PMP este un partid extrem de viu și cred că sunt puține partide în România care au un electorat stabil și un număr de peste 2000 de aleși locali. Noi am analizat și am ajuns la concluzia că cel mai bun lucru pe care-l putem face în momentul de față este să punem umărul la o construcție de dreapta, o construcție de opoziție” afirmă liderul PMP.

Europarlamentarul spune că nu crede că va candida Laura Codruța Kovesi la prezidențiale. ”Am văzut și reacția dumneaei care a respins un asemenea scenariu” spune liderul politic, întrebat dacă această alianță de dreapta ar susține-o pe fosta șefă la DNA - actuală a EPPO- la alegerile prezidențiale. 

Ce electorat țintește opoziția de dreapta unită

Eugen Tomac crede că ”orice candidat susținut de dreapta unită - și nu mă refer numai la PMP, USR, Forța Dreptei, spun doar atât: în România, avem milioane de cetățeni care-și doresc, în continuare, ca președintele României să fie de dreapta”. 

El mai spune că, indiferent de ce spun sondajele, ”există o Românie așezată, extrem de calculată, care e pe cont propriu, nu depinde de stat și, care, evident, se pronunță. Pe ea mizăm noi în bătăliile pe care le vom avea de dus”. 

Vezi mai mult în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel