Data publicării:

Se schimbă vremea în weekend. Anunț de la ANM: Vor fi ploi și ninsori

Autor: Cristian Cîșleanu | Categorie: Vremea
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Iată care este prognoza meteo pentru următoarele zile.

„În următoarele zile vom avea temperaturi ușor mai scăzute decât cele înregistrate în ultima perioadă, maxime care se vor încadra în general între 6 și 12 grade, dar posibil izolat încă valori înspre 14° în sudul extrem al țării.

Nopțile însă vor fi mai reci, pentru că vom avea câteva zile lipsite de precipitații și atunci, în condițiile unui cer senin, spre sfârșitul nopților, spre dimineață, temperaturile vor scădea sub 0° mai ales în partea de nord, de centru, de vest a teritoriului, până spre valori de minus -6°, -8° în depresiunile din estul Transilvaniei, -2°, -4° în celelalte zone din jumătatea de nord a teritoriului. 

Temperatură scăzută în timpul nopții

Și la București, sigur, o temperatură în scădere în nopțile viitoare și să mai spunem și că vor mai fi și unele intensificări ale vântului, mai ales astăzi pe partea de est a teritoriului, dar la viteze mai scăzute decât în zilele precedente.

Sunt câteva zile fără fenomene meteo. Abia duminică este de așteptat ca țara noastră să fie traversată de un front de precipitații care să aducă ploi în zonele joase, dar și ninsori în zona montană cea mai înaltă, care să împrospăteze stratul de zăpadă”, a declarat Florinela Georgescu, director al Administrației Naționale de Meteorologie, în direct pentru B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel