Data actualizării:
Data publicării:

Se resetează jocul politic?! Ce se întâmplă cu alegerile din decembrie. Ciolacu dă semnalul

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Politica
WhatsApp
Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a făcut noi declarații despre alegerile parlamentare care ar trebui să aibă loc în decembrie.

„Cirfele spun acest lucru (n.r., că data alegerilor trebuie mutată). Noi respectăm Constituția. Conform Constituției, alegerile parlamentare pot fi prelungite trei luni. Prin lege organică, ar fi maximul în martie. Ăsta este atributul parlamentului. Dar are atributul și președintele, constituțional, pe stare de urgență, se prelungește mandatul parlamentarilor”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

„Trebuie să ne hotărâm care este prioritatea noastră. Să stopăm acest trend ascendent, care este evident. Zilele următoare vom avea mai mult de 4.000, categoric. Conform socotelii profesorului Rafila, sunt 40.000 de infectați pe zi în România. Este același calcul din Spania, Germania, peste tot. În 10 zile, dacă ținem acest trend ajungem la 400.000 de români infectați. În 20 de zile ajungem la aproape un milion”, a mai spus președintele PSD. „Despre ce vorbim aici? La un milion de infectări, tu faci alegeri și campanie electorală, în România?”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel