Carmen Dan, după ce liderii PSD n-au sărbătorit liberarea lui Dragnea: Îmi cer scuze că nu vorbesc după punctaj/ Replici tari cu Ciutacu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Carmen Dan, fostul ministru de Interne, a făcut declarații în această seară cu privire la ce va face Liviu Dragnea în perioada următoare și dacă se va întoarce în PSD. 

Victor Ciutacu a anunțat, în timpul emisiunii sale, din această seară, că a fost sunat astăzi de către Liviu Dragnea și că a discutat cu acesta. Informația a fost confirmată și de ministrul Carmen Dan care a intervenit în direct la ”Punctul Culminant”. 

Întrebată dacă Liviu Dragnea se mai întoarce în PSD, Carmen Dan a răspuns: 

”Este o decizie pe care poate să o ia doar Liviu Dragnea și a și spus astăzi în ce condiții ia această decizie”, a răspuns Carmen Dan. 

”Pare că nimic din condițiile pe care le-a enumerat Liviu Dragnea nu pare să se materializeze. Partidul s-a făcut la nivel oficial că nu cunoaște amănunte despre știrea zilei, aș putea spune. Foarte puțini vorbitori, care nu și-au anulat prezențele în emisiune s-au disociat cât au putut de Liviu Dragnea și nu am văzut vreun mare entuziasm cu privire la faptul că a ieșit liderul din spatele gratiilor”, a comentat Victor Ciutacu. 

”Este adevărat. Acum, ce să spun. Trebuie să îmi cer scuze că nu vorbesc după punctaj, domnule Ciutacu, asta este”, a mai declarat Carmen Dan. 

Rămân cu PSD-ul sau se formează un nou partid?

Victor Ciutacu a mai întrebat-o, de asemenea, pe Carmen Dan, dacă mai este sau nu membru al Partidului Social Democrat. 

”Da, mai sunt membră PSD”, a precizat Carmen Dan. ”Până nu vă exclud..” a fost remarca jurnalistului, la care a venit și răspunsul lui Carmen Dan: ”Așa este”. 

”Dumneavoastră simțiți că domnul Dragnea și dumneavoastră și alți colegi, puțini care mai sunteți fideli, mai aveți drum comun cu PSD-ul sau vă înhămați la o altă construcție politică?”, a mai întrebat Ciutacu. 

”Nu există o astfel de discuție în monentul acesta. Tot ce pot eu să spun este că în perioada următoare Liviu Dragnea și cei care îi sunt aproape lui Liviu Dragnea vor face eforturi ca el să fie liniștit și prioritar este să își verifice starea de sănătate. Apoi, când se va putea și dacă se va putea, e o discuție care sunt convinsă că va ajunge și la urechile dumneavoastră, când va fi să fie”, a mai spus Carmen Dan. 

Liviu Dragnea, eliberat condiționat

Tribunalul Giurgiu a dezbătut joi cererea de liberare condiţionată depusă de fostul lider al PSD Liviu Dragnea, care executa la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat. Acesta a fost aşteptat la ieşirea din penitenciar de mai mulţi susţinători, dar şi de iubita sa, Irina Tănase. Liviu Dragnea a mers mai apoi acasă, la apartamentul deţinut de Irina Tănase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel