Se întâmplă şi la noi minuni! Şi sunt chiar la doi paşi de noi, în sectorul 4! Vezi o galerie foto cu cel mai modern parc din ţară
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Parcul Copiilor din sectorul 4 este cel mai mare din ţară şi oferă locuri de joacă pentru copii, dar şi zone de odihnă pentru bucureşteni. Parcul este contruit pe gustul fiecăruia fiind dotat cu terenuri de tenis, pista de Karting, locuri de joacă pentru copii, duşuri, chioşcuri dar şi multe alte oportunităţi de petrecere a timpului liber.

În parc au fost plantaţi 8.000 de pomi, cinci hectare de gazon, au fost amenajate trei coline, un lac artificial care are 25 de izvoare, iar aleile sunt pietruite după model englezesc, rolul lor fiind unul decorativ, vizitatorii fiind invitaţi să meargă prin iarbă. Amenajarea parcului s-a făcut păstrând atmosfera medievală. Prin această amenajare parcul este singurul din Bucureşti unde se pot organiza picnicuri. Aici se află şi căteva bucăţi recuperate de la Mănăstirea Văcăreşti, care o parte vor fi expuse într-un lapidariu ce va fi organizat lânga viitoarea sală de conferinţe, iar altă parte în aer liber.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel