Se întâmplă din 29 februarie. WhatsApp nu va mai funcţiona pe următoarele modele de telefoane
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Aplicația WhatsApp nu va mai fi disponibilă pe anumite telefoane mobile începând cu 29 februarie 2024.

Aplicația va deveni incompatibilă cu unele modele de smartphone-uri din cauza diferențelor în sistemul de operare. Utilizatorii afectați sunt cei care nu dispun de Android 5.0 sau o versiune mai recentă și nu au cel puțin 300 MB de spațiu de stocare disponibil, scrie USA Express.

Lista telefoanelor pe care nu va mai funcţiona WhatsApp:

Samsung Galaxy Core

Samsung Galaxy Trend Lite

Samsung Galaxy Ace2

Samsung Galaxy s3 Mini

Samsung Galaxy Trend II

Samsung Galaxy X2 Case

LG Optimus L3 II dublu

LG Optimus L5 II

LG Optimus F5

LG Optimus L3 II și altele.

Noi norme de la Uniunea Europeană

WhatsApp și Messenger au anunțat o schimbare semnificativă în politicile lor de confidențialitate și în modul în care gestionează mesajele. Această decizie revoluționară vine în urma impunerii lor ca „gatekeepers” în piața digitală conform regulamentului impus de Uniunea Europeană. Începând de acum, aceste aplicații vor permite utilizatorilor să trimită și să primească mesaje din alte platforme de chat.

Această mișcare va aduce cu sine o serie de schimbări esențiale în felul în care utilizatorii interacționează cu diferitele platforme de mesagerie. Înainte de a folosi această opțiune, toți utilizatorii vor fi informați cu privire la posibilele riscuri asociate conversațiilor cu persoane de pe alte platforme. Aceste conversații vor fi etichetate ca fiind mai puțin sigure decât cele purtate cu utilizatorii interni ai WhatsApp și Messenger, încurajând precauția și atenția sporită în utilizarea noilor funcționalități.

Chat mixt

Odată cu introducerea acestei schimbări va fi creată o nouă filă dedicată chat-urilor „mixte” cu terți, facilitând astfel accesul și gestionarea acestora pentru utilizatori. Această abordare va oferi o experiență de comunicare mai deschisă și mai integrată, în timp ce se menține o atenție deosebită asupra securității și confidențialității datelor utilizatorilor.

Această decizie reflectă o abordare evolutivă și adaptativă a WhatsApp și Messenger în fața cerințelor și regulamentelor în schimbare, asigurându-se că rămân relevante și utile pentru utilizatorii lor într-un mediu digital în continuă transformare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel