Se încălzește VREMEA. Temperaturi de până la 33 de grade Celsius
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Vremea se încălzește, iar termometrele vor arăta chiar și 33 de grade Celsius. 

Oana Păduraru, meteorolog, a explicat în direct la România TV că vremea se va încălzi în următoarele zile. 

”După această perioadă cu ploi, care a afectat partea de vest, de nord și de centru, dar și zona de munte, și după temperaturile scăzute, iată că vremea se încălzește spectaculos pentru că în acest weekend, dar și la începutul săptămânii viitoare, valorile termice vor fi ridicate în toate zonele țării, dar mai ales în partea de sud unde ne așteptăm ca după-amiază să se înregistreze și 32-33 de grade. În Capitală, maxima termică va fi în jurul valorii de 31 de grade Celsius.

Vor mai fi ploi. De data aceasta vorbim de instabilitate atmosferică. Acestea vor fi mai ales în partea de vest și de nord-vest a teritoriului, parțial și în centru, dar pe arii restrânse și în general slab cantitativ. Sunt temperaturi de vară în aproape mijloc de toamnă. 

Toată luna octombrie va fi cu valori ușor peste cele normale, asta în medie, desigur. Vor exista perioade cu temperaturi mai ridicate față de cele normale. Nu se întrevede o răcire semnificativă din datele pe care le avem până în momentul de față”, a declarat meteorologul Oana Păduraru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel