Data actualizării:
Data publicării:

Se face biserică în GREENFIELD Băneasa. Preotul Stoica: Am primit cu mare bucurie și speranță donația de la compania IMPACT

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
biserică
biserică
A fost obținut certificatul de urbanism pentru construirea unei biserici în cartierul GREENFIELD Băneasa, situat în sectorul 1 al Capitalei. 

A fost obținut certificatul de urbanism pentru construirea unei biserici în cartierul GREENFIELD Băneasa, situat în sectorul 1 al Capitalei. 

Noua biserică ortodoxă completează seria de facilități dedicate comunității GREENFIELD Băneasa. 

„Am primit cu mare bucurie și speranță donația de la compania IMPACT, pe care o felicit pentru acest gest făcut pentru binele comunității! Vestea înființării Parohiei Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil - Greenfield și a construirii unei biserici parohiale în cartier a fost foarte bine primită de către locuitorii din cartierul GREENFIELD Băneasa, cu care am avut prilejul să interacționez. Biserica pe care dorim să o construim va reprezenta locul de rugăciune și încărcare sufletească pentru toți credincioșii din acest ansamblu și din împrejurimi, motiv pentru care sunt încrezător că tot acest proces de autorizare, care a început deja cu obținerea certificatului de urbanism,  se va încheia cu succes și că vom fi sprijiniți în demersul nostru atât de autorități și dezvoltator, cât și de enoriașii rezidenți, spre folosul întregii comunități și spre slava lui Dumnezeu.”, a declarat părintele Sebastian Stoica, preotul-paroh al Parohiei Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil - Greenfield, Protoieria Sector 1 din Capitală.

GREENFIELD Băneasa este un cartier rezidențial de anvergură, cu peste 7.000 de locuințe si peste 17.000 de locuitori la finalizarea lui în anul 2028, situat in Sectorul 1 al Capitalei, construit sustenabil pentru un viitor urban mai bun. Ansamblul se află în a patra fază de dezvoltare din cele șase planificate. Din 2007, anul de start al lucrărilor pentru prima fază de dezvoltare, până în prezent, GREENFIELD Băneasa a cunoscut o dezvoltare sustenabilă, aducând comunității infrastructură nouă și noi facilități: două parcuri private, numeroase spații verzi, locuri de joacă, magazine de proximitate, campusul Avenor cu grădiniță, școală și liceu, centrul comercial GREENFIELD Plaza și centrul sportiv Wellness Club by Greenfield, transport public. Pe măsură ce proiectul avansează și se apropie de maturitate, se adaugă alte noi facilități precum școală și grădiniță de stat, biserică, clinică medicală, creșă, infrastructură și noi căi de acces. 

Despre Impact Developer & Contractor S.A.

Cu o experiență de 32 de ani pe piață, Impact Developer & Contractor S.A. este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Acțiunile Impact Developer & Contractor S.A. („IMP”) sunt listate la categoria Premium a Bursei de Valori București, compania având o capitalizare bursieră de 605.614.067,46 lei (la data de 19.10.2023). Societatea utilizează cele mai bune practici de guvernanță corporativă, transparență, responsabilitate şi comunicare cu investitorii, obținând ratingul 10 la evaluarea VEKTOR realizată de către Asociația Română pentru Relația cu Investitorii. Misiunea Impact Developer & Contractor S.A. este de a dezvolta comunități, prin proiecte sustenabile, la standarde de calitate BREEAM Excellent, certificate nZEB, atât în București, cât și în marile orașe ale țării. Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără GREENFIELD Băneasa și LUXURIA Residence, acesta din urmă fiind primul proiect rezidențial din România cu certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, anul acesta Impact Developer & Contractor S.A. a finalizat în Constanța prima fază a proiectului rezidențial BOREAL Plus, proiect mixt format din vile și blocuri de apartamente, iar recent a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial GREENFIELD Copou, în Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel