Data publicării:

Se deschide Autostrada Amvrakia, care leagă Atena de Lefkada printr-un drum de doar 3 ore. Drum mai scurt și până la Aktio, Preveza și Igoumenitsa

Autor: Irina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
captură video
captură video
Încă puțin și se deschide o nouă autostradă în Grecia, ce va lega Atena de frumoasa insulă ionică Lefkada. 

Atena și Lefkada vor fi conectate printr-un drum care va dura doar 3 ore și 20 de minute. Acesta lucru se va întâmpla din 15 ianuarie, când se așteaptă să fie finalizate lucrările la Autostrada Amvrakia, în special ultima secțiune, Vonitsa-Drymos.

Potrivit News Auto, scurta întârziere – întrucât în aceste zile era de așteptat să aibă loc ceremonia de predare – se datorează faptului că, în timpul lucrărilor, s-a făcut o descoperire străveche, iar acțiunile necesare trebuiau întreprinse de către serviciile competente.

Noua axă are 48,5 kilometri lungime, are două benzi pe flux de trafic și are caracteristicile unei autostrăzi închise.

Odată cu livrarea noii autostrăzi, ruta Lefkada-Atena va fi redusă la aproximativ 3 ore și 20 de minute, în timp ce distanțele până la Aktio, Preveza și Igoumenitsa vor fi, de asemenea, reduse.

Compania METKA, subsidiară a Mytilineos, este responsabilă de execuția proiectelor Ministerului Infrastructurii și Transporturilor din Grecia. 

Vezi aici video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel