Se caută nași de botez! S-a mărit familia ZOO Brașov
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Familia Zoo Brașov s-a mărit luna aceasta cu două exemplare. 

În urmă cu câteva zile, după o călătorie fără probleme, la Zoo Brașov au ajuns o femelă de zebră Grant și un mascul de panda roșu. Ambele animale sunt în perioada de obligatorie de carantină și adaptare și nu vor putea fi văzute de vizitatori pentru o perioadă de 30 de zile, au anunțat reprezentanții instituției. 

Astăzi, zebra Grant a fost prezentată totuși publicului pe pagina oficială de Facebook a grădinii zoologice, iar administrația a anunțat că ”se caută nași”. 

De unde vine zebra 

”Zebra, în vârstă de doi ani și trei luni, a ajuns la noi de la Zoo Zagreb. Este primul exemplar de zebră din istoria Zoo Brașov și intenționăm ca în cel mai scurt timp posibil să îi aducem cel puțin un companion.

La fel ca oricare alt exemplar adus în zoo, și această zebră trebuie să treacă printr-o perioadă de treizeci de zile de carantină preventivă și de acomodare cu noul spațiu. În această perioadă, animalul nu este expus spre vizionare. În schimb, o puteți admira deocamdată în această fotografie.

Se caută un nume 

De asemenea, dorim să vă cerem ajutorul în privința găsirii unui nume cât mai potrivit pentru această fetiță!”, au scris reprezentanții ZOO Brașov pe pagina de Facebook. 

2. -imagine fara descriere- (116833172_3215033555201063_5852260006400124656_o_84558800.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel