Se adâncește conflictul Ciolacu - Muraru din SUA. Premierul spune că l-ar fi rechemat în țară pe ambasador
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ciolacu, Muraru, Ciucă  Foto: Crișan Andreescu
Ciolacu, Muraru, Ciucă Foto: Crișan Andreescu
Categoric Marcel Ciolacu, dacă ar fi avut atribuții în acest sens, l-ar fi rechemat în țară pe ambasadorul României în SUA. 

Prim-ministrul Marcel Ciolacu afirmă că l-ar fi rechemat în țară pe ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, dacă ar fi avut astfel de atribuții, arată Agerpres. 

Declarația vine în acest context: Marcel Ciolacu, în SUA. Ambasadorul la Washington, Andrei Muraru, a fost exclus din întâlnirile politice: Rolul meu se încheie aici/ Cea mai mare calitate e răbdarea, îi spune prim-ministrul

”Nu am mai avut nicio discuţie cu domnul ambasador şi cred că o perioadă mai lungă de timp nu o să avem discuţii. În primul rând, eu am venit aici însoţit de ministra de Externe. Dânsa este reprezentanta de vârf a diplomaţiei române. Nu apucasem să avem discuţiile aplicate cum vor fi reprezentările în ziua următoare, de aceea am şi spus că câteodată e bine să ai răbdare. Totuşi, lipsa de anvergură a domnului ambasador şi o reacţie, până la urmă cred că emoţională, a domniei sale nu l-au calificat", a declarat Marcel Ciolacu, marţi, pentru Antena 3. 

Întrebat dacă l-ar fi rechemat pe ambasador în țară, premierul a răspuns: ”Categoric. Presupun că doamna ministru va avea discuţiile cu preşedintele României".

Citește și: Muraru, reacție nervoasă la adresa lui Ciolacu, în SUA. Chirieac: Probabil răspunde în fața președintelui Iohannis. Nu ar fi trebuit să facă această afirmație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel