Scrisoare de dragoste neașteptată pentru Pepe, după despărțirea de Raluca: Sunt 21 de ani de când simt. Mă doare. Tu știai
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Pepe a primit o scrisoare de dragoste la care nu s-ar fi aşteptat niciodată, după despărţirea de Raluca.

"Am înțeles că niciodată nu o să fiu mai mult decât o oră petrecută împreună din când în când. Am înțeles că ești un om prea mare pentru oameni mici și știu că meriți tot ce este mai bun în lume. Sunt 21 de ani de când simt ce nu am crezut vreodată că se poate simți: totul, la o intensitate care mă doare uneori. (Pepe: "21 de ani înseamnă cariera mea"). Sunt șase ani de când visul meu s-a împlinit, de când te-am sărutat și te-am vrut. Ai fost visul meu dintotdeauna, ai fost acel ceva de neatins. Ai fost omul suprem și totul meu la care nu am crezut că pot să ajung vreodată.

Ăsta e modul meu de a-mi lua la revedere de la ceva ce nu am putut să am aici. Îmi voi continua viața încercând să închid bine undeva tot ceea ce simt, mărturisindu-ți ceea ce tu știai de fapt. Pot doar să sper că, poate, într-o altă viață, ne vom revedea și o să fii și tu cel care simte”, i-ar fi scris o femeie lui Pepe în scrisoarea pe care acesta a citit-o în fața fanilor, pe canalul său de YouTube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel