Scrisoare anti-Dragnea. Ludovic Orban, reacţie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ludovic Orban
Ludovic Orban
Liderul liberalilor, Ludovic Orban, consideră că în PSD are loc "o reglare de conturi între cei care nu îl mai vor pe Dragnea preşedinte şi cei care au rămas alături de Dragnea". 

"Din punctul meu de vedere, sunt toţi o apă şi-un pământ. Până mai ieri, dl Stănescu se înţelegea foarte bine cu dl Dragnea şi puneau la cale tot felul de chestiuni în interesul PSD. Nu pot să înţeleg cu ce e mai bun Stănescu astăzi decât Dragnea, iar soluţia pe care o dau semnatarii scrisorii este de-a dreptul ridicolă şi anume menţinerea ca preşedinte al PSD a premierului Dăncilă, care nu ştie pe ce lume trăieşte şi care nu e nici măcar capabilă să înveţe bine limba română şi să citească mesajele pe care i le scriu alţii pe hârtie", a declarat Orban, miercuri, într-o intervenţie la România TV. 

"Menţinerea premierului Viorica Dăncilă în această funcţie şi asigurarea conducerii partidului de către aceasta nu sunt soluţii"

"Singura soluţie este să trimită acasă acest guvern incompetent, un guvern care este format din marionetele lui Dragnea şi ale baronilor judeţeni din jurul lui Dragnea şi să ceară scuze românilor pe care i-au minţit în campania electorală promiţându-le marea cu sarea, în condiţiile în care, de când sunt la putere, ei nu fac altceva decât să agreseze instituţiile statului român printr-o politizare agresivă, nu fac altceva decât să îşi împartă diferitele ciolane în cadrul deselor reîmpărţiri de putere în cadrul guvernului şi nu fac mai nimic pentru oameni", a susţinut preşedintele Ludovic Orban. 

Potrivit liderului liberalilor, această dispută în interiorul PSD va genera şi mai mult haos, iar cei care au de pierdut sunt românii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel