Scoţia a învins Ucraina la scor de neprezentare, în Liga Naţiunilor - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Selecţionata Scoţiei a învins echipa Ucrainei cu scorul de 3-0, miercuri seara, pe stadionul Hampden Park din Glasgow, într-un meci din Grupa 1 a Ligii B din Liga Naţiunilor la fotbal. 

Gazdele au făcut diferenţa în ultimele 20 de minute ale partidei, prin golurile marcate de John McGinn (70) şi Lyndon Dykes (80, 87), care a fost introdus pe teren în min. 76.

Scoţia a urcat pe primul loc în clasamentul grupei după acest succes, cu 9 puncte, urmată de Ucraina, 7 puncte, Irlanda, 4 puncte, şi Armenia, 3 puncte. Următoarele meciuri vor avea loc pe 24 septembrie, Armenia - Ucraina şi Scoţia - Irlanda. 

Citește și - Rukh Liov și Metalist Harkov, meciul de fotbal din campionatul Ucrainei care a durat aproximativ 4 ore și jumătate din cauza alertelor aeriene

Meciul de fotbal din prima divizie ucraineană dintre Rukh Liov și Metalist Harkov, care a avut loc miercuri la Liov, a durat 4 ore și 27 de minute în loc de 90 de minute, din cauza mai multor alarme aeriene.

Conform Le Figaro,partida de fotbal din prima ligă ucraineană dintre Rukh Liov și Metalist Harkov, care a avut loc miercuri la Liov, a durat 4 ore și 27 de minute în loc de 90 de minute cât e un meci normal, din cauza mai multor alarme aeriene.

Partida a început la ora locală 15:00 și a fost întreruptă de trei ori de sirenele de raid aerian. Meciul s-a încheiat la ora 19:27. Cele două formații au petrecut în total 145 de minute într-un adăpost, însă fără să fie detectate lovituri în zonă. Campionatul ucrainean s-a reluat marți, dar fără spectatori în tribune. Vezi știrea aici!

Citește și - "Îmi spuneau că sunt om al străzii. Îi rugam să îmi cumpere ceva de mâncare". Detalii mai puțin cunoscute despre viața lui Raphinha 

Până să ajungă un fotbalist celebru, Raphinha a avut parte de o viață zbuciumată.

Jucătorul Barcelonei a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre copilăria sa, precum și despre sacrificiile pe care a trebuit să le facă pentru a-și îndeplini visul. 

"După antrenament, mă opream pe stradă și le ceream oamenilor să îmi cumpere ceva să mănânc sau o gustare. Unele persoane mă ajutau, altele îmi spuneau că sunt om al străzii"

"După antrenament, mă opream pe stradă și le ceream oamenilor să îmi cumpere ceva să mănânc sau o gustare. Unele persoane mă ajutau, altele îmi spuneau că sunt om al străzii. Nu era nimic de făcut, trebuia să aștept să ajungă autobuzul ca să ajung acasă pentru a putea mânca ceva. Aveam între 12 și 14 ani atunci. 

Amintirile legate de începuturile mele sunt dure, însă am dorit să îmi îndeplinesc visul. Trebuia să merg să mă antrenez într-un loc departe de casă. Eram la 8-9 ore de casă. Abia aveam suficienți bani pentru autobuz, nu am mâncat nimic timp de 8-9 ore. Nu aveam nimic de mâncare”, a spus Raphinha, într-un interviu pentru Mundo Deportivo.

Brazilianul Raphinha (25 de ani) a ajuns în această vară la Barcelona, după ce a fost curtat de mai multe cluburi de fotbal.

"A juca pentru Barcelona este visul meu, visul familiei mele, visul prietenilor mei. Cine m-a văzut jucând când eram copil știe despre planurile mele, iar să joc pentru Barcelona este împlinirea visului de când eram copil. Voi ajuta clubul să revină la glorie.

Nu-mi place să pierd. Când pierd, este greu să accept. Voi lupta pentru a câștiga fiecare meci și voi da tot ce este mai bun din mine. Este o onoare pentru mine să joc la Barcelona", a declarat Raphinha, la primul interviu acordat de la transferul la Barcelona. Vezi articolul aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel