SCOR PARLAMENTARE 2020. Ciuvică, despre un partid: Dă-o încolo că e vomă maximă
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Ciuvică
Ciuvică
Mugur Ciuvică a făcut o analiză politică de senzație EXCLUSIV pentru DC NEWS.

Întrebat dacă face pragul electoral Partidul Mișcarea Populară, Ciuvică a comentat: „Nu știu, sper să nu facă, dă-o încolo că e vomă maximă”.

„La locale pe țară nu știu dacă a făcut pragul sau nu, a făcut în București și v-am spus, este o rușine pentru alea câteva zeci de mii de bucureșteni care l-au votat pe Băsescu. E o rușine, dar e o rușine care se întâmplă. Sunt voturi, există o parte din societate, preferabil cât mai mică, care votează aiurea așa, se întâmplă peste tot asta”, a adăugat acesta, la DC NEWS.

Ce spune Ciuvică despre celelalte partide politice

„Uite, UDMR e un partid OK din punctul meu de vedere, mi-e greu să-l votez că n-am nicio treabă, dar e un partid care măcar are genul ăsta de seriozitate, își urmărește niște interese, dar într-un mai corect, mai occidental așa”, a continuat el.

„Celelalte trei partide mari sunt acum absolut praf (n.r., PSD, PNL, USR-PLUS). Dacă PSD nu vrea, PNL nu poate, nici USR nu poate și nici nu cred că e lăsat. (...) De la USR nu mai așteptați vreo explozie, este un partid între PNL și PSD, dar doar opțiune electorală. Guvernul oricum o să-l facă domnul Iohannis”, a conchis Mugur Ciuvică.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel