SCOR FINAL: FC U Craiova 1948 - FCSB, în etapa a 9-a a Ligii I
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Becali: Budescu a semnat cu FCSB
Becali: Budescu a semnat cu FCSB
FC U Craiova 1948 și FCSB s-au duelat sâmbătă seara într-un meci din Liga I.

FCSB a învins-o pe FC U Craiova 1948 cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Claudiu Keşeru (61 - penalty), lovitura de pedeapsă fiind acordată după un fault comis de Bradley Diallo asupra lui Valentin Creţu. La FCSB a (re)debutat Constantin Budescu, intrat pe teren în min. 77, în locul lui Keşeru.

FCSB a bifat a doua victorie consecutivă, fără gol primit

FC U Craiova a ajuns la cinci etape consecutive fără victorie, două egaluri şi trei eşecuri. Echipa antrenată de Adrian Mutu a pierdut primul său meci acasă în acest sezon.

FC U Craiova 1948 - FCSB 0-1 (0-0), Complex Sportiv Craiova - Craiova
A marcat: Claudiu Keşeru (61 - penalty).
Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Romică Bîrdeş (Piteşti); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (Bucureşti)
Observatori: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Ion Căţoi (Bucureşti) - LPF

Bayern Munchen, măcel la VfL Bochum

Campioanei Germaniei la fotbal, Bayern Munchen, a învins sâmbătă cu un categoric 7-0 pe VfL Bochum, în etapa a 5-a din Bundesliga, preluând provizoriu şefia clasamentului.

Pe Allianz Arena, într-un meci care a curs într-o singură direcţie, bavarezii au înscris prin Leroy Sane (17), Joshua Kimmich (27, 65), Serge Gnabry (32), Robert Lewandowski (61), Eric Maxim Choupo-Moting (79), beneficiind şi de autogolul lui Vasilis Lempropoulos (43), potrivit Agerpres.

Cu 13 puncte, Bayern este momentan lider, cel puţin până la meciul lui Wolfsburg cu Eintracht Frankfurt, de duminică seara

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel