Școlile din București, în scenariul 2 de funcționare. Cinci unități, în sistem online
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Școlile din București, în scenariul 2 de funcționare. Cinci unități, în sistem online / Foto Pexels
Școlile din București, în scenariul 2 de funcționare. Cinci unități, în sistem online / Foto Pexels
Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență (CMBSU) a decis, vineri, ca școlile din Capitală să funcționeze, începând din data de 8 februarie, în scenariul 2. Excepție fac cinci unități, care vor funcționa în sistem online, a informat Prefectura București.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii București, vineri, a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență pentru aprobarea scenariului de funcționare a unităților de învățământ de pe raza Capitalei, în contextul reluării cursurilor în semestrul al II-lea al anului de învățământ preuniversitar 2020-2021.

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a aprobat scenariul 2 de organizare și desfășurare a cursurilor în toate unitățile de învățământ din Municipiul București, scenariu avizat de Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București și de către Inspectoratul Școlar al Municipiului București”, se arată în comunicat.

De asemenea, cinci unități vor funcționa în sistem online, „situație justificată de infrastructura și/sau resursele existente ale acestora”. Este vorba de Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, Liceul Tehnologic de Metrologie „Traian Vuia”, Grădinița nr 185, Școala Gimnazială nr. 124 și Grădinița nr 35.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel