ȘCOALA ONLINE. REVOLTA mamei unei eleve: HAOS TOTAL. De la prima oră a ieșit plângând... Pierderile pentru acești copii sunt IRECUPERABILE!
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Părinții sunt furioși de când școlile s-au închis, iar predarea se face exclusiv online în București din cauza ratei mare de infectare cu noul coronavirus.

Mama unei fetițe de clasa întâi a povestit prin ce trece copila din cauza cursurilor online. Fetița nu se poate concentra și plânge că nu reușește să înțeleagă ce se predă. 

”De ce inchideti scolile, dar lasati privatul sa functioneze? Nu-i tot aia? Nu este acelasi pericol, daca este vreunul, si colo si dincolo? Fiica mea, clasa 1, este in online acum. E haos totul. De la prima ora a iesit plangand... Pierderile pentru acesti copii sunt IRECUPERABILE!!! Nu scoala este focar!!!

Cazurile vor tot creste. Se va vedea ca inchiderea scolilor nu va duce la micsorarea numarului de infectari. Si a mea a luat tot felul de virusi cand era la gradinita. Asa se formeaza imunitatea. Sigur, covidul asta nou e altceva. De acord. Incercam sa ne ferim prin tot felul de metode. Unora nu le pasa, nu respecta normele sanitare recomandate.

Poate si de aceea s a ajuns aici. Dar la scoala, Doamne Dumnezeule, s au dezinfectat, au stat non stop cu masca, nu au iesit in pauza. Totul pentru a putea invata normal. Acum, poftim, a doua ora, tot plange. Matematica, romana, nu poate tine pasul, nu intelege in vacarmul de copii si parinti...

Maine va trebui sa stau langa ea. Dar cum, cu asta mica de 1 an prin preajma? Si mai are azi muzica si engleza. 4 ore la tableta! Sunt furioasa. Nu e drept. Nu e corect ce li se intampla copiilor, la ce sunt supusi. Cum mama naibii vor invata literele de mana online? Bun, fac eu cu mana ei. Dar cati parinti pot sta acasa sa faca asta? 4 ore? Cati stiu, au edicatia necesara si timpul sa stea 4 are langa copil online, plus temele? E absurd!

Irlanda intra in lockdown. Scolile si cresele raman deschise. No inchidem scoala si la 5 cm de zapada. Daca pandemia mai dureaza 2 ani, 3 ani ... oare ce vom face? Nu prea vad romanii sa dea buzna la vaccin, chiar de se va gasi un vaccin in viitorul apropiat. Parcurile raman deschise. Elevii, mai ales cei mai mari, vor iesi in grupurile lor. In parc, pe afara. Parintii sunt poate la serviciu. Dar am inchis scoala... nu vad logica”, a povestit mama fetiței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel