Urmărește emisiunea live
Schumacher a câștigat lupta cu moartea, scrie presa germană
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Profesorul Peter Hutchinson, de la Universitatea din Cambridge, susține că  Michael Schumacher va trebui, cel mai probabil, să învețe să meargă, să mănânce și să vorbească din nou, în cazul în care își va reveni din comă.

Septuplul campion mondial de Formula 1 este în comă indusă de peste 130 de zile, după accidentul de schi produs în Alpii Francezi. Pilotul ar putea să nu mai revină niciodată la forma inițială, conform unui expert citat de The Mirror, scrie stirileprotv.ro.

"Nu e ca și cum cineva ar atinge un comutator, iar pacientul și-ar reveni complet. Probabil se va întoarce într-o lume pe care nu o va mai recunoaște", a explicat profesorul Peter Hutchinson.

În schimb, presa nemțească privește partea plină a paharului.

"Michael Schumacher pare să fi caștigat lupta cu moartea. Dar mai are bătălii care îl așteaptă. Se va reîntoarce într-o lume complet schimbată și la o realitate cu care nu este obișnuit. Va trebui să se învețe cu nouă sa stare și să învețe toate lucrurile de bază: să vorbească, să mănânce, să meargă", a titrat revista germană Focus.

Citește și: Un mare sportiv al lumii, la un pas de tragedie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel