Schimbări pozitive pentru Berbec, Leu, Săgetător și Gemeni. Ultima șansă pentru Taur, Scorpion și Fecioară
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 20 iun 2022, 17:38
WhatsApp
Foto Pexels
Poate că ai așteptat un moment potrivit să faci ceva cu viața ta, poate că nu. Cert este că prima parte a verii susține ambițiile unor zodii și le invită pe altele să facă un pas în spate.

Tranzitul lui Jupiter prin semnul Berbecului, în mod direct până pe 28 iulie, nu face decât să amplifice anumite situații, atât pe cele bune, cât și pe cele provocatoare. După 28 iulie, când își va începe mișcarea retrogradă, Jupiter va veni cu lecții astfel încât să ne dăm seama dacă am vrut unele schimbări în mod superficial sau pe bune. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru tine, următoarea perioadă va fi precum o gură de aer proaspăt. Trebuie să te distrezi și să te bucuri, vara asta vine cu o mulțime de ocazii, întinde mâinile și prinde-le! Apucați-vă de sport, este cel mai bun moment pentru a fi mai competitivi și mai dornici să vă depășiți limitele. Încărcați-vă programul, nu stați degeaba. Vă priește să începeți lucruri, să testați, să experimentați! Dacă nu sunteți dornici să faceți nimic, veți fi destul de frustrați. Lasă frica, nu te ajută la nimic!

Taur/ Ascendent în Taur

G Ad:

Veți face curățenie și la propriu, și la figurat! Cuvintele cheie sunt: vindecare, eliberare, revelații, iar acestea vin sunt strâns legate de oamenii toxici din viața voastră. Orice pierdere pentru voi este, de fapt, un foarte mare câștig, șansa unei noi vieți. Atenție mai ales la cheltuieli! O să vă plângeți, o să aveți coșmaruri. Aveți mare grijă de sănătatea voastră, în primul rând, dar și de sănătatea celor dragi. Tot răul spre bine!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Aveți curaj, încredere în viitorul apropiat, participați la evenimente. În ciuda unor evenimente actuale care nu vă convin. Vin tot felul de oameni noi în viața voastră, unii pe care nu i-ați fi primit în viața voastră până acum, vi se lărgește cercul de prieteni. În viitorul apropiat aveți puterea să luați decizii, sunteți siguri pe voi, mergeți cu tot curajul înainte. Cei care au rezistență la schimbare vor trece prin tot felul de stări tocmai pentru a renunța la rigiditate. 

 

Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro