Schimbări mari la job pentru Leu, Fecioară, Scorpion și Săgetător. Îngrijorări pentru Gemeni, Balanța să aibă grijă cu investițiile!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Ne apropiem de o cojuncție Soare-Uranus, ce poate aduce evenimente neprevăzute în viața multora dintre noi. Daniela Simulescu, astrolog, revine cu noi previziuni pentru zodii.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile la DCNews și DCNewsTV:

Berbec

Te pregătești cu pași rapizi de intrarea lui Jupiter în semnul tău. Dar deocamdată vrei doar să faci unele planuri, nu să și treci la acțiune. 

Taur

Ești prea domoale, chiar și pentru gustul tău. Îți vei da seama repede că nu poți forța niciun proiect, nici acasă și nici la serviciu. 

Gemeni

Cu Mercur și Luna în semnul tău, putem spune că îți priește anxietatea. Îți va face mare plăcere să te îngrijorezi mult din nimic. 

Rac

Ai multe planuri pentru astăzi, dar îți va fi greu să te ocupi de ele. Ai nevoie de prioritizare, dar plecând de la nevoile tale și nu ale celorlalți. 

Leu

La serviciu, sunt tot felul de șușoteli, se anunță unele schimbări. Dar încă nu este cazul să te îngrijorezi peste măsură. 

Fecioară

Ai de luat unele decizii la locul de muncă și parcă ai vrea să le amâni. Astrele îți recomandă să fii ochi și urechi, vei învăța lucruri noi. 

Balanță

Nu este o perioadă bună pentru investiții, mai ales unele făcute în urma unor recomandări. Ia în calcul mai multe scenarii posibile. 

Scorpion

S-ar putea ca partenerul să treacă prin unele schimbări care te pot afecta. Vei găsi un proiect profesional care îți va plăcea mult. 

Săgetător

Nu există deloc predictibilitate la locul de muncă. Deci va trebui să înveți să lucrezi în haos și instabilitate. Și chiar vei reuși. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să nu pierzi vremea cu resentimentele față de familie, ci mai degabă să încerci să te împaci cu cei dragi. 

Vărsător

Este o zi nemaipomenită pentru întâlniri cu oamenii dragi și pentru a discuta posibile colaborări. Ai destulă energie. Deci nu sta doar în casă!

Pești

Oamenii nu înțeleg ce le spui. Și vei observa asta în mai multe cazuri. Poate este cazul să nu te complici deloc atunci când comunici cu ei. 

 

Amintim că Venus tranzitează semnul Berbecului între 2 și 28 mai și aduce beneficii pentru fiecare zodie și ascendent. Tranzitul lui Venus în Berbec ne va face să fim foarte competitivi, să vrem mereu să fim cu numărul 1, să fim atrași de cei care ne par a fi câștigători, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Pericolul este că ne vom lăsa atrași imediat în relații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel