Lilith în Gemeni, SEMNAL pentru PNRR. Schimbări majore pentru ZODII: O mare nebunie și o mare dezamăgire
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Daniela Simulescu a vorbit despre Lilith în Gemeni până în 2022.

"Iată ca în sfârșit a venit momentul emisiunii despre Lilith în Gemeni. Lilith în Gemeni se află în perioada 18 iulie - 15 aprilie, deci de pe 18 iulie 2021 până pe 15 aprilie 2022, Lilith se va afla în Gemeni. Acum, notă de început, să nu vă speriați când vorbesc despre Lilith, să nu o luați razna și să nu înnebuniți.

Înainte de a vă povesti despre Lilith, despre tranzitul ei, despre ce face și cum se activează, va spun că Lilith scoate în față niște adevăruri crunte, crude, urâte, dar le scoate prin niște cuvinte nepotrivite și printr-o lene și o iubire de senzațional și nu mai avem acces la ce este moral, corect, just, adevărat.

Bun, Lilith... Luna se învârte în jurul Pământului, da? Are o orbită în jurul Pământului, dar nu are un cerc perfect și Luna se bălăngăne, se joacă în jurul Pământului.

Între 18 iulie și 15 aprilie 2022 Lilith se află în Gemeni și bineînțeles, punctul opus este în Săgetător. Și o să fie un tranzit delicios, pentru că la un moment dat o să facă conjuncția cu Nodul Nord în Gemeni și careul cu Neptun ca să fie treaba treabă. Când vorbim despre Gemeni, vorbim despre informații, despre curiozitate, despre comunicare, despre joacă, despre drumuri, despre presă, despre mass-media, despre energia aerului, drumuri și alte chestii. Vorbim despre educație la nivelul nostru, educație să înțeleagă tot poporul. Asta ca să fie treaba treabă. 

Deci când vorbim de Gemeni, vorbit, mișcat, scris, educat, logică, rațiune.

Cine este Lilith?

În afară că v-am explicat că este punctul cel mai îndepărtat unde ajunge Luna în mișcarea sa în jurul pământului, în mitologie Lilith era prima soție a lui Adam, înaintea Evei. Ei doi s-au născut la fel, din aceeași energie, Lilith nu avea nevoie de Adam atunci, Lilith mânca singură, se apăra singură, se presupune că erau hermafrodiți, pentru că amândoi aveau ambele organe sexuale (...)

În astrograma unei femei, Lilith este o zonă a sexualității, o zonă care ne obsedează, o zonă de maximă libertate, dar și o zonă de care ne este teamă pentru că nu putem controla.

În astrograma bărbatului, unde este Lilith în momentul nașterii arată energia feminină pe care o poate supune, dar pe care și-o dorește din tot sufletul. E energia din cauza căreia nu se poate controla, o ia razna.

Cân vorbim de Lună vorbim de emoții și când Luna e îndepărtată, Lilith arată locul în care te detașezi emoțional 100%, unde îți dorești atât de mult, își este și teamă, dar te duci acolo. E locul în care te detașezi cu partea emoțională, unde nu te conectezi, unde nu mai stai cu emoțiile alea care dor, care te supără. Nu mai stai cu fricile. Lilith arată locul în care te deconectezi perfect.

Deci Lilith vorbește și despre sexualitate, și de revoltă, revoluție, nesupunere, dar și despre egalitate, pentru că dacă e să ne uităm la Lilith, vorbim despre o femeie are era independentă de astăzi, care nu trebuie neapărat să se supună unui bărbat.

E o perioadă minunată. Lilith va face niște aspecte:

- pe 7 septembrie, va face o conjuncție cu Nodul Nord și aici, puterea informației, în septembrie anul acesta o să ne dăm seama de rolul cuvintelor, de declarațiile de la nivel mondial.

- pe 26 ianuarie, Lilith face careu cu Neptun. Dar pe 23 decembrie e o perioadă importantă pentru că nodurile ies!

- când la începutul anului viitor Lilith va face careu cu Neptun aici e mare pericol de dezinformare. E un alt an după pandemie, se schimbă iar Guverne, instituții, anul viitor vin banii din PNRR, o să fie o mare nebunie și o mare dezamăgire în declarațiile oamenilor politici din viața noastră. E o mare nebunie.

Dar vă rog să fiți atenți între perioada dintre 7 septembrie și 26 ianuarie, e de căscat ochii!", spune Daniela Simulescu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel