Schimbări la Telegram. Utilizatorii pretențioși vor trebui să plătească
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Telegramul va fi cu plată pentru cei care doresc o limită mai mare pentru chat, media sau încărcări de fișiere

Aplicaţia de mesagerie Telegram va lansa în luna iunie un abonament contra cost pentru utilizatori, a declarat vineri fondatorul acesteia, Pavel Durov, citat de Reuters. Utilizatorii care vor opta pentru Telegram Premium vor primi o limită mai mare pentru chaturi, media şi încărcări de fişiere, a spus Durov într-o postare pe blog.

„Singura modalitate de a permite fanilor noştri cei mai pretenţioşi să obţină mai mult, păstrând în acelaşi timp funcţiile existente gratuite, este să facem din acele limite crescute o opţiune plătită”, a spus el. Aplicaţia, împreună cu instrumentul de mesagerie Signal, au înregistrat o creştere a numărului de utilizatori ca urmare a preocupărilor legate de confidenţialitate legate de compania concurentă mai mare WhatsApp, deţinută de Meta Platforms.

Telegram are în prezent 500 de milioane de utilizatori activi lunar şi este una dintre cele mai descărcate 10 aplicaţii din lume, potrivit site-ului său. Durov a spus că măsura de a oferi un abonament plătit a fost pentru a se asigura că Telegram rămâne finanţată în principal de utilizatorii săi şi nu de agenţii de publicitate, scrie bizbrașov.

WhatsApp nu va mai fi disponibil pe unele telefoane începând cu 24 octombrie 2022

Înainte de viitorul eveniment de lansare al Apple, în care va fi dezvăluită noua linie iPhone 14, o actualizare recentă a companiei sugerează că platforma de mesagerie instantanee, WhatsApp, nu va mai funcţiona pe unele dispozitive iPhone mai vechi, scrie Gulf News, citat de BizBrașov.

Mashable India a raportat că, începând cu 24 octombrie, aplicaţia de mesagerie va întrerupe suportul pentru dispozitivele iOS 10 şi iOS 11, potrivit uneia dintre sursele anterioare ale WABetaInfo.

De fapt, unele rapoarte sugerează că WhatsApp a început deja să alerteze utilizatorii de iPhone care folosesc versiunile iOS 10 sau iOS 11 ale programului cu privire la sfârşitul asistenţei. Prin urmare, cei care doresc să continue să folosească aplicaţia de mesagerie în această situaţie vor trebui să îşi actualizeze iPhone-urile.

Anterior, WhatsApp a anunţat pe site-ul Centrului de ajutor că iOS 12 ar fi necesar pentru ca utilizatorii de iPhone să continue să folosească serviciul.

În mod similar, versiunea Android 4.1 – sau o versiune ulterioară – este necesară pentru ca utilizatorii de dispozitive Android să continue să utilizeze software-ul de mesagerie instantanee, a raportat Mashable India (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel