Data publicării:

SCHIMBAREA la față a lui Rareș Bogdan. Gușă: Frustrarea unuia ca el dovedește un SINGUR lucru

Autor: Andrada Oana | Categorie: Politica
WhatsApp
Rareș Bogdan Foto: Crișan Andreescu
Rareș Bogdan Foto: Crișan Andreescu
Bogdan Chirieac și Cozmin Gușă au dezbătut cele mai tari subiecte de pe scena politică la emisiunea săptămânală „Deferiți mass-media” de la DC News TV.

După ce a dezvăluit că, din informațiile sale obținute de la negocieri, Florin Cîțu ar urma să fie premier și Ludovic Orban președintele Camerei Deputaților, Cozmin Gușă a vorbit despre „frustarea unuia ca Rareș Bogdan”.

„O să fie dezbateri puternice legate de propunerea Ludovic Orban - președintele Camerei Deputaților. Am început de la majoritari ca procente, minoritari ca funcții. Asta arată guvernarea. S-a ajuns aici tocmai din pricina opțiunii pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților, cu care liderii PNL din județe n-au ce face. Pe ei nu-i interesează să aibă funcția de președinte al Camerei Deputaților pentru că tocmai au pierdut două ministere. Nu știm care sunt, la ora aceasta se discută”, a spus Cozmin Gușă la DC News TV. 

Gușă: Asta dovedește că Rareș Bogdan s-a maturizat în politică 

 

În continuare, Gușă a susținut că „unii ar putea să-i fie recunoscători lui Orban, alții nu doresc să-i fie recunoscători pentru că nu i-a preferat sau nu le-a pus oamenii. Orban a preferat să pună oameni dintr-o majoritate care să-i asigură lui votul în forurile de conducere a PNL și alții au fost scutiți.”

Astfel, Cozmin Gușă l-a dat exemplu pe Rareș Bogdan, căruia Orban „nu i-a pus un om de un an”. 

„Frustrarea unuia ca Rareș Bogdan, care n-a fost vocal deloc în ultima săptămână, foarte interesant, dovedește că s-a maturizat deja în politică. A tăcut, i-a lăsat pe alții să vorbească.

Frustarea lui Rareș Bogdan, că niciuna dintre propunerile lui din ultimul an nu a putut să întrunească acordul lui Orban sau a oamenilor săi este una firească dacă stăm să ne uităm care a fost contribuția lui europarlamentare sau prezidențiale”, a mai spus Cozmin Gușă la „Deferiți mass-media”. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel