Schimbarea adusă de pandemie în zona machiajului. Totul este influenţat de masca de protecţie
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Anna Shvets,Pexels
Fotografie de la Anna Shvets,Pexels
Mirela Vescan şi Thea Haimovitz au început anul 2023 cu dezvăluiri despre tendinţele de beauty. Există, însă, şi o schimbare majoră adusă de pandemie. 

"Am văzut oameni care dau explicaţii la Skin Minimalism că trebuie să ne ducem spre mai puţină utilizare a machiajului. Nu sunt de acord! Pielea trebuie îngrijită, trebuie să te machiezi, indiferent dacă ai un machiaj care constă în culori sau în nuanţele pielii. Trebuie să te îngrijeşti! Eu nu sunt de acord că trebuie să răreşti ocaziile de utilizare pentru machiaj.

Se spune că lumea, din cauza anilor în care a umblat cu mască, şi au fost ţări care au folosit mască înaintea României şi o folosesc şi post-pandemie, nu mai folosesc produse pentru piele şi buze, ci pentru ochi. Un accent deosebit s-a dus şi spre produsele pentru păr!", a punctat Thea Haimovitz la Mi-th Influencer, emisiune transmisă pe DC NEWS TV. 

"Mai avem un trend în 2023, boomul îngrijirii corporale. În 2023 avem nevoie de creme şi de exfoliere, de metode de exfoliere. Şi nu neapărat cu produse gen mască, ci cu perii, cu castravete, etc. Pielea întregului corp are nevoie de îngrijire. Este tendinţă principală în 2023, pentru femei şi bărbaţi", a replicat Mirela Vescan. 

"Da, de lucrul ăsta oricum aveau grijă toţi acasă. Dar tot perioada post-pandemie a adus oamenilor obişnuinţe şi folosinţa unor lucruri pe care nu le făceau. Nu aveau toţi perii acasă, înainte de pandemie. Dar acum lumea are, pentru că s-au vopsit acasă, s-au îngrijit acasă. Vreau să spun că eu, dacă fac o sumă a lucrurilor pe care le-am cumpărat în ultimii trei ani, sunt de trei ori mai multe lucruri încercate pentru că nu am avut unde să mă mai duc la salon", a mai spus şi Thea Haimovitz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel