Schimbare MAJORĂ în grila Pro TV
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Oficialii PRO TV s-au prezentat marţi în fața CNA cu două solicitări.

Pe lângă cea de acordare a unor licenţe audiovizuale pentru difuzarea locală prin reţele de comunicaţii electronice (prin cablu, n.r.) pentru stațiile locale PRO TV din Bucureşti, Alba Iulia, Arad, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Timişoara, Târgu-Mureş, cealaltă a vizat o modificare radicală a grilei de programe.

Trecută mai puțin observată, aceasta înseamnă că PRO TV va difuza mult mai puține filme decât și-a obișnuit telespectatorii fideli în ultimii 20 de ani, informeaza Reporter Virtual. 

Astfel, compania PRO TV SRL a solicitat CNA şi modificarea structurii serviciului de programe pentru staţia sa centrală, de la Bucureşti, potrivit Mediafax, în sensul creşterii producţiei proprii (de la 47% la 70%), scăderii procentului de filme difuzate (de la 42% la 20%) şi creşterii programelor de divertisment (de la 12% la 33%).

Prezentă la şedinţa CNA de marţi, Adriana Păpureanu, reprezentanta PRO TV SRL, a spus că modificarea structurii de programe este una obişnuită, fiind prilejuită de modificarea grilei de programe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel