Schimbare la WhatsApp: Contul va putea fi folosit în același timp de pe patru dispozitive
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
WhatsApp, sincronizare pe mai multe dispozitive
WhatsApp, sincronizare pe mai multe dispozitive
WhatsApp vine cu schimbări importante pentru toți utilizatorii. 

WhatsApp aduce schimbări importante pentru toți utilizatorii. WhatsApp urmează să adauge o serie de funcţii noi, inclusiv posibilitatea utilizatorilor de a-şi folosi contul pe patru dispozitive diferite, informează The Independent, scrie alba24.ro

Anunţul a venit ca parte a unei conversaţii între directorul executiv Facebook, Mark Zuckerberg, şeful WhatsApp, Will Cathcart, şi WABetaInfo, un site web care a dezvăluit în mod repetat funcţiile viitoare înainte de a fi lansate. Astfel, este de așteptat ca această nouă funcție să devină realitate. 

Mark Zuckerberg a spus că şi atunci când se utilizează mai multe dispozitive, criptarea aplicaţiei end-to-end va rămâne intactă. În timp ce conversaţiile vor fi partajate între diferite dispozitive. În plus, nici Facebook, nici altcineva care nu face parte din ele nu va putea vedea conţinutul.

Sincronizarea contului pe mai multe dispozitive, o mare provocare

”Va fi în continuare criptat de la un capăt la altul”, a dat asigurări Mark Zuckerberg în cadrul interviului realizat printr-o conversaţie WhatsApp. ”A fost o mare provocare tehnică pentru a face ca toate mesajele şi conţinutul dvs. să se sincronizeze corect între dispozitive chiar şi când bateria telefonului tău se descarcă. Am rezolvat aceste lucruri şi aşteptăm cu nerăbdare să lansăm funcţiile!” arată anunțul făcut. 

Noua funcţie va intra într-o versiune beta publică ”într-o lună, două”, a spus Will Cathcart. 

Lipsa unei astfel de caracteristici a determinat utilizatorii să opteze pentru alte aplicaţii de chat, precum Telegram şi Messenger Facebook, care permit oamenilor să vadă şi să trimită mesaje pe câte dispozitive doresc şi le sincronizează între telefoane sau computere.

Alte funcții pe care le pregătește WhatsApp

Alte două funcţii pe care le pregăteşte WhatsApp sunt „vizualizare o dată” şi „modul dispariţie”, care vor permite oamenilor să controleze cât timp rămân mesajele lor. Utilizatorii vor putea trimite conţinut care dispare odată ce este vizionat, exact ca pe Snapchat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel