Scene halucinante la DNA. Dana Grecu: NU se poate așa ceva!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bunica fostei şefe a Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, o femeie în vârstă de 90 de ani, a fost, miercuri, la sediul DNA Ploieşti, unde era citată în calitate de martor în dosarul nepoatei.

Dana Grecu a comentat acest subiect.

"Țineți minte când am jelit pe la televizor văzând o bătrânică săltată de DNA? Am comentat cu toții cazul acela mizerabil. Între timp, bătrânica a murit. Dumnezeu să o odihnească pe Maria Cociorvan! Astăzi, toți din redacție, ne uitam la televizor. Am rămas așa. Ce am văzut? O doamnă foarte în vârstă care abia mergea către DNA Ploiești. Ce Doamne iartă-mă este asta?!  Era bunica Anei Maria Pătru. Are 90 de ani. (...) Doamna Ana Maria Pătru este o victimă a sistemului cu care a coabitat", a zis Dana Grecu la Antena 3.

"Ferească Dumnezeu! Femeia aceasta putea să facă un infarct. Procurorule care ești tu procuror, nu te puteai duce acasă la dumneai? Nu se poate așa ceva!", a mai zis jurnalista.

(w670)

[citeste si]

"Ca percepție publică, ce pot să spun despre Ana Maria Pătru? Că își bate joc DNA de ea. De ea, ca de ea, dar de bunica sa?", a mai zis Dana Grecu.

Bunica Anei Maria Pătru, Nicoliţa Simionescu, a declarat, la intrarea în sediul DNA Ploieşti că este veteran de război, dar ceea ce face DNA este mai rău decât ce se întâmpla în perioadele trecute.

"Nu am păţit niciodată, nici pe timpul războiului aşa ceva. Eu sunt veteran de război. Soţul meu a fost veteran. Nu s-a întâmplat niciodată ceea ce s-a întâmplat cu DNA acum care mi-a nenorocit sănătatea. Mi-au luat copiii din pat şi i-au adus aici", a spus femeia.

Nicoliţa Simionescu a suferit un atac de panică, la sediul DNA Ploieşti, o ambulanţă intervenind pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel