Data publicării:

Scenariu privind ideologia Hamas. Dr. Herman Berkovits, ipoteze care dau fiori / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Dr. Herman Berkovits, medicul şi prietenul lui Benjamin Netanyahu, premier al Israelului, a fost invitat la DC News unde a vorbit despre formațiunea teroristă Hamas. 

Dr. Herman Berkovits, a vorbit în exclusivitate pentru DC News, despre formațiunea Hamas despre care a spus că nu este o formațiune teroristă obișnuită. Potrivit acestuia, ideologia Hamas este transmisă mai departe către Europa și America. 

„Ce se întâmplă? Care este viitorul? Cum vedeți Gaza după conflict, fiindcă armata israeliană va elimina Hamas din Gaza. Va elimina teroriștii de acum, dar Hamas e mult mai mult decât o mișcare teroristă, e o ideologie. Aceea nu poate fi eliminată cu pușca, după cum știți. La ce să ne așteptăm în condiția în care Iranul va rămâne în continuare lipit de zid? Adică nu va interveni direct fiindcă nu dorește acest război cu lumea occidentală.”, a întrebat Bogdan Chirieac. 

„Din 2005 au căzut pe capul nostru peste 200.000 de rachete. Într-adevăr, Iron Dome este foarte important, dar nu este perfect. Știm foarte bine că poate să ajute 95% și au fost zile când a ajuns numai 87%. Deci din 100 de rachete, 5 au căzut pe noi. Au făcut multe pagube și au murit mulți cetățeni. Ei aruncă aceste rachete nu împotriva soldaților, ci împotriva spitalelor noastre, aruncă împotriva copiilor, au căzut în grădinițe, oameni care nu au nicio legătură cu ei.

Această formațiune este o formațiune teroristă, dar nu e o formațiune teroristă obișnuită. De aceea nimeni nu vrea să-i primească. Egiptul a închis trecerea, nu le dă voie să intre. Nimeni nu vrea să-i primească, nici Arabia Saudită, nici Libanul.", a spus Dr. Herman Berkovits. 

3. -imagine fara descriere- (razboi_74505800.jpg)

Teroriștii Hamas duc teroarea în toată lumea

„Ei duc teroarea în toată lumea. Noi vrem să terminăm cu această formațiune teroristă, ideologia mai puțin ne interesează. Ne interesează că ei sunt înarmați până în dinți, ne interesează că noi avem în jur de 200.000 de refugiați, persoane de-ale noastre care au părăsit casele, și în partea de sud, și în partea de nord, și astăzi trăiesc în tot feluri de locuri cu copiii lor. Nu pot începe școlile, totul este încă destul de paralizat.", a spus a spus Dr. Herman Berkovits. 

4. Foto: Ager... (razboi_68133500.jpg)

Europa va primi această ideologie

„Vrem să terminăm cu această formațiune și se va termina din punct de vedere politic și militar. Ideologic, transmit mai departe ideologia lor în Europa și America, și vedeți deja ce se întâmplă.

Încet, încet Europa va primi această ideologie. Noi nu o vrem lângă noi. Noi vrem ca această formațiune să dispară, noi nu vrem bombe care să cadă pe capul nostru. Nu vreau să cadă pe capul nostru. Nu vreau ca atunci când aud o sirenă să caut adăpost, să mă ascund. Eu sunt la clinică cu bolnavii mei, nu am adăpost și trebuie să stau să văd unde cad bombele.

Vom termina cu ei. Vom continua acest război până vom termina cu această formațiune din punct de vedere militar.", a spus Dr. Herman Berkovits la DC News. 

Youtube video image

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Medicul lui Netanyahu, informație în premieră despre eliberarea românilor din Gaza https://www.dcnews.ro/medicul-lui-netanyahu-informatie-in-premiera-despre-eliberarea-romanilor-din-gaza_939342.html 

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Dr. Herman Berkovits, medicul lui Benjamin Netanyahu: A fost groaznic pentru mine să aflu așa ceva. Nu îmi voi reveni niciodată https://www.dcnews.ro/dr-herman-berkovits-medicul-lui-benjamin-netanyahu-a-fost-groaznic-pentru-mine-sa-aflu-asa-ceva-nu-imi-voi-reveni-niciodata_939367.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel