Scenariu DC News privind candidații la alegerile pentru Primăria București și la Sectorul 1. Am putea avea o schimbare de ultimă oră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
DC News vă prezintă un scenariu de ultimă oră pentru Primăria Capitalei și Primăria Sector 1.

Până acum, în sondaje, a fost măsurat Dan Șucu, dar se pare că rezultatul nu a fost unul mulțumitor. Procentele omulului de afaceri, acționarul majoritar al Rapidului, nu duceau la o victorie detașată pentru Primăria Capitalei.

5. Agerpres... (dan-sucu_16509900.jpg)

Agerpres

Din acest motiv, în această perioadă, este măsurat în sondaje Prof. Dr. Florin Cătălin Cîrstoiu. În funcție de rezultatele cercetării, se va decide dacă va fi candidatul independent comun PSD-PNL pentru Primăria București. 

VEZI ȘI: Politologul Alfred Bulai: Teoretic, Florin Cârstoiu are prima șansă în fața lui Nicușor Dan, la Primăria Generală:

https://www.dcnews.ro/politologul-alfred-bulai-teoretic-florin-carstoiu-are-prima-sansa-in-fata-lui-nicusor-dan-la-primaria-generala_949957.html

4. Agerpres... (florin-catalin-cirstoiu-16914294_95698700.jpg)

Agerpres

Cert este că, în urma discuțiilor de la PSD, Gabriela Firea a spus că acceptă să nu mai candideze, dar cu o condiție: Să nu candideze nici Sebastian Burduja (PNL).

3. Inquam Pho... (firea-inquam_photos_saul_pop_33185800.jpg)

Inquam Photos / Saul Pop

Cel mai probabil, ea va primi un loc bun pe lista de la europarlamentare 2024. Sebastian Burduja, liberalul care face campanie deja de ceva vreme, ar vrea să fie, până la urmă, candidat la Sectorul 1, sector care însă are, în acest moment, candidat numit în persoana lui George Tuță.

2. Inquam Pho... (burduja_inquam_photos_saul_pop_53291000.jpg)

Inquam Photos / Saul Pop

Sebastian Burduja a zis că nu vrea să fie pe listele de la europarlamentare, dar dacă nu poate să fie candidat la Primăria București, măcar la Sectorul 1, ceea ce ar schimba cu totul datele problemei din moment ce PNL Sector 1 a anunțat deja candidatul. Conform surselor DC News, până luni se va lua o decizie în acest sens. George Tuță a început în forță, merge bine, dar poate fi dat la o parte. Vom vedea dacă vom avea parte de o răsturnare de situație în zielele care urmează.

1. Inquam Pho... (george-tuta-_inquam_photos_george_calin_60076800.jpg)

Inquam Photos / George Călin

George Tuță este un deputat al noii generații, cu studii și specializări în științele economice, diplomație și comunicare. A lucrat ca economist, precum și consilier în executivul român și european înainte de a deveni membru al Parlamentului. Absolvent al programului de Leadership în Serviciul Public la Aspen Institute, se concentrează pe dezvoltarea continuă și eficientizarea serviciului public.

VEZI ȘI: Omul care l-ar putea învinge pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Chirieac: Mi se pare o candidatură solidă / Are șanse să-l învingă:

https://www.dcnews.ro/omul-care-l-ar-putea-invinge-pe-nicusor-dan-la-primaria-capitalei-chirieac-mi-se-pare-o-candidatura-solida-are-sanse-sa-l-invinga_949930.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel