Data publicării:

Scena politică fierbe. Ce urmează în România. Ciuvică: Din ce am înțeles, EL își crește cota!

Autor: Andrada Oana | Categorie: Politica
WhatsApp
Mugur Ciuvică
Mugur Ciuvică
Mugur Ciuvică a oferit un pronostic vizavi de ceea ce urmează să se întâmple pe scena politică din România. 

Analistul politic Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au revenit la emisiunea „MIERCUREA NEAGRĂ” de la DC News TV.

Mugur Ciuvică a atras atenția, în discuția cu analistul politic Bogdan Chirieac, asupra faptului că „aseară, în emisiunea domnului Gâdea, mi s-a părut că am neglijat-o cu toții pe doamna Turcan. Am scos-o din discuție în mod absolut nemeritat pentru că și doamna Turcan ar avea rolul ei, un rol important în balamuc ăsta. Dacă n-au citat-o colegii ei, dacă n-au propus-o, am pierdut-o și noi din vedere puțin”. 

Mugur Ciuvică: Mi se pare că Orban își crește cota 

Întrebat ce crede că o să se întâmple în continuare pe scena politică din România, Mugur Ciuvică a declarat că „sunt curios ce-o să se întâmple, e important, e vorba de viața noastră într-un fel sau altul. Guvernanții ne condiționează viața indiferent de cât de independenți și pe contul propriu am încerca noi să fim... Fiecare e pe cont propriu. Ce-o să iasă, încă nu știu!”.

Din ce am înțeles, mi se pare că domnul Ludovic Orban își crește cota”, a spus apoi Mugur Ciuvică.

Ciuvică a mai precizat că „Ludovic Orban e un politician bătrân care știe manevrele din interiorul unui partid, știe să manevreze interiorul unui partid, știe foarte bine să relaționeze cu cei din afara partidului, cu alte partide. Am înțeles că știe, într-o anumită măsură, să țină promisiuni, dar chestiuni personale.”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel