Scena politică, dată peste cap. Bulai, semnal către partide: Pe astea mergem! - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto ilustrativ pexels
foto ilustrativ pexels
Este confuzie pe scena politică - și nu de astăzi!

Jurnalistul Val Vâlcu și sociologul Alfred Bulai au vorbit în cadrul emisiunii ”Nod în Papură” și despre situația de pe scena politică, una care nu este delimitată corespunzător ideologiilor și care produce confuzii în rândul electoratului, dar și-n ceea ce privește măsurile luate de politic. 

”Problema este că, într-o societate normală, ideologia trebuie să fie transparentă și transmisă electoral: bă, astea sunt principiile noastre, pe astea mergem. Confuzia populației e legată de modul în care se comportă politicul. Vine PSD-ul și are grijă de marele capital și de marile investiții, retorică la modă pentru PSD în vremea lui Năstase, dar și după, și vin cu politici de stânga liberalii. Când au fost inundații, Guvernul Tăriceanu a construit la case de nici Guvernul din Suedia nu cred că a construit atât de multe, da, guvern liberal 100% - singura dată când au fost singuri după `90” a spus sociologul Alfred Bulai, în emisiunea de sâmbătă ”Nod în Papură”. 

”Chestia asta a început-o tot Năstase, pentru că atunci mai erau bani, în anii `90 nu aveau de unde să le construiască, puteau să moară pe prispa Palatului Victoriei. A început-o Năstase după tornada de la Făcăeni, fusese o tornadă și le-a stricat acoperișul” a amintit Val Vâlcu. 

Vezi mai multe discuții în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel