Scenă horror în Germania - Liechtenstein. Goretzka, făcut K.O. de un adversar / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Scenă horror în Germania - Liechtenstein. Goretzka, făcut K.O. de un adversar / Captură VIDEO ESPN FC
Scenă horror în Germania - Liechtenstein. Goretzka, făcut K.O. de un adversar / Captură VIDEO ESPN FC
Liechtenstein a rămas în inferioritate numerică din minutul 9 al partidei cu Germania, din preliminariile CM 2022, după ce Hofer a fost eliminat pentru un fault extrem de dur.

Hofer i-a pus gheata pe gât lui Goretzka. Fotbalistul de la Bayern Munchen a rămas câteva minute întins pe gazon. Din fericire, acesta și-a revenit și a putut continua partida. Germania a învins cu scorul de 9-0.  Într-un alt meci din preliminariile CM 2022, România - Islanda, rezultat final: 0-0.

VIDEO

Guvernul Angelei Merkel: Covid se răspândeşte dramatic în Germania. Întâlnire urgentă cu liderii landurilor

Amintim că Angela Merkel a cerut miercuri o întâlnire urgentă cu premierii care conduc landurile Germaniei, după un nou record zilnic al cazurilor de COVID-19 înregistrate în această ţară, relatează agenţia DPA. 

Virusul 'se 'răspândeşte dramatic, a declarat la Berlin purtătorul de cuvânt al Angelei Merkel, Steffen Seibert, insistând că este necesar un răspuns rapid şi unificat.

Virusul nu ţine cont de procesele politice sau de perioadele de tranziţie, a adăugat acesta, făcând referire la negocierile în derulare pentru formarea viitorului guvern federal german din care conservatorii cancelarului Merkel nu vor face parte.

Merkel vrea să se pună de acord cu liderii celor 16 landuri germane pentru noi restricții

Şefa guvernului încă în funcţie doreşte acum să se pună de acord cu liderii celor 16 landuri germane asupra măsurilor menite să stăvilească noul val epidemic, iar un subiect pe care-l va aborda va fi accelerarea vaccinării. Germania (cu o populaţie de circa 83 de milioane de locuitori) a înregistrat miercuri 37.120 de noi cazuri de COVID-19, un record zilnic. Cu o săptămână în urmă acesta a fost de 20.398 de cazuri.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 236 de decese în rândul persoanelor infectate. Pe de altă parte, miercuri a fost anunţat şi un record zilnic al vaccinărilor anti-COVID-19, cu circa 312.000 de doze administrate în ziua anterioară, iar până în prezent peste trei milioane de cetăţeni germani au primit şi a treia doză de vaccin.

67,3% din populaţia Germaniei este la ora actuală vaccinată cu schema completă

Peste 67,3% din populaţia Germaniei este la ora actuală vaccinată cu schema completă. Ministrul german al sănătăţii Jens Spahn a anunţat că a elaborat un proiect legislativ care va permite populaţiei începând de săptămâna viitoare să efectueze gratuit cel puţin un test rapid de COVID-19 pe săptămână, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel