Scapă de condensul de pe geamuri cu un singur produs din Pet Shop: un truc neobișnuit
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Scapă de condensul de pe geamuri cu un singur produs din Pet Shop, un truc neobișnuit. Sursa foto: freepik.com
Scapă de condensul de pe geamuri cu un singur produs din Pet Shop, un truc neobișnuit. Sursa foto: freepik.com
Condensul este o problemă destul de comună în locuințe și care apare atunci scade temperatura de afară.

Cu toate acestea, poți evita formarea condensului pe geamuri, folosind mijloace improvizate. De exemplu, multe gospodine pun sare pe pervaz pentru a preveni condensul, dar există o altă cale.

Pentru a depăși această problemă, ai nevoie de așternut Silica Gel pentru pisici. Această tehnică neobișnuită este foarte eficientă în prevenirea apariției condensului pe ferestre. Silica gelul este un produs excelent pentru absorbția umidității.

Pune câțiva bureți de vase în mașina de spălat și vei economisi un pumn de bani la sfârșitul lunii


Pentru acest truc, vei avea nevoie de așternut Silica Gel și o pereche de șosete. Asigură-te că șosetele nu au găuri, apoi umple-le cu Silica Gel. Leagă șosetele bine, apoi pune-le pe pervaz. Așternutul Silica Gel va absorbi ușor tot condensul.

Un alt truc este să umpli o singură șosetă cu Silica Gel. Leagă bine șoseta și pune-o în cealaltă șosetă.  

Casa și hainele nu vor mai mirosi a mâncare prăjită. Iată soluția la care apelau bunicile noastre

În așa fel, Silica Gelul va funcționa mai mult. Este de remarcat faptul că Silica Gelul absoarbe umezeala rapid și eficient. Acest truc poate fi folosit și pentru a preveni aburirea geamurilor mașinii.

 

Șterge geamul cu un produs din bucătărie și uită de condens

 

De asemenea, poți șterge geamul cu un produs din bucătărie și vei scăpa de condens. Un produs la care nu te gândești și pe care îl ai la îndemână poate rezolva problema neplăcută a excesului de umiditate din casă.

Odată cu apariția vremii reci, pe geamuri apare condensul, care duce la dezvoltarea mucegaiului. Cu toate acestea, este posibil să se evite excesul de umiditate. Este foarte ușor, rapid și ieftin să elimini condensul de pe geamuri.

Plantează o lămâie într-un ghiveci: casa ta va fi parfumată și decorată, fără să cheltui un leu

Tot ce trebuie sa faci este să ștergi geamurile cu o soluție specială, iar ingredientul cheie se află probabil în bucătărie. Este vorba despre detergentul de vase.

Apa cu săpun protejează perfect ferestrele de condens. Folosind o picătură de lichid de spălat vase, poți crea un fel de barieră pe sticlă care nu va permite acumularea apei.

Pune frunze de dafin sub pernă și vezi ce se întâmplă în timpul nopții

Aplică o picătură mică de lichid de spălat vase pe o cârpă groasă din microfibră. Unge uniform fereastra cu acest detergent. Vei fi surprins: trucul previne condensul și respinge apa! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel