Data publicării:

Scandalul pe coroana regală între frații Cioabă continuă

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
gegii cioaba
gegii cioaba

Războiul între frații Daniel și Dorin Cioabă pe coroana regală este departe de a se fi stins. Contestatarii aripii lui Dorin spun că Daniel ar fi reuşit să ajungă regele romilor din România cu ajutorul interlopilor. În plus, el a făcut o afirmaţie şocantă la România TV, spunând că Dorin nu poate avea urmaşi la tron, în condițiile în care Dorin Cioabă, regele internaţional are un băiat de 16 ani.

[caption id="attachment_357751" align="alignnone" width="640"] Foto: libertatea.ro[/caption]

Daniel, fiul cel mic al lui Florin Cioabă, a cerut coroana, deşi potrivit tradiţiei aceasta trebuia să îi revină lui Dorin, fiul cel mare.

Daniel a motivat faptul că trebuia să îi revină lui coroana prin faptul că Dorin nu poate avea moştenitori. "Singura opţiune pe care o am eu faţă de Dorin, este că Dorin nu are moştenitori, nu are copii. Dânsul nu poate să aibă copii", a declarat Daniel Cioabă la România TV, deşi fratele său are un băiat în vârstă de 16 ani, elev la Sibiu.

Împăratul Iulian a povestit că Daniel a luat coroana de rege naţional cu ajutorul interlopilor. "Era gata să se ia la harţă, să se ia la bataie. Cel mic, e mic, e fluşturatic, e cu baruri, toate barurile din Sibiu sunt ale lui şi pe lânga el mai sunt vreo 40-50 în gaşcă şi astăzi a venit gaşca lui să se ia la ceartă cu frate-su , bodyguarzii lui cum s-ar spune", a povestit Împăratul Iulian, la România TV. Mama celor doi fraţi a fost cea care a făcut pace între ei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel