Scandalul Ciolacu - Muraru. Diana Tache, ipoteză: "Există posibilitatea unei înțelegeri" - Chirieac, explicații: Atunci este clar!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES
Diana Tache și Bogdan Chirieac au dezbătut conflictul prim-ministrului Marcel Ciolacu cu ambasadorul României în SUA,  Andrei Muraru, în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră”.

În cadrul emisiunii „Miercurea Neagră” de la ora 12.00 doar pe DC News și DC News TV - Facebook și Youtube, Diana Tache, Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică dezbat cele mai importante subiecte din lumea politică și justiție. Diana Tache a venit cu o ipoteză referitoare la conflictul dintre Marcel Ciolacu și Andrei Muraru.

"Eu am o explicație pentru așa-zisa dispută dintre domnul Ciolacu și domnul ambasador al României la Washington. Țineți minte că, de câteva luni, se auzea că domnul Muraru nu mai este în grațiile domnului președinte Iohannis și există posibilitatea să-l fi trimis și cu treabă, dacă nu s-a văzut cu Biden, cu alții, cu cine știe ce lumini din Statele Unite. A zis măi, Ciolacu, dacă tot mergi în SUA, rezolvă și situația asta cu Muraru". Știți că domnul Iohannis nu prea se murdărește pe mâini, are piciorușele astea despre care tot vorbim, pe care le pune la treabă. Există și această posibilitate să fie o înțelegere în spate, astfel încât să se poată renunța la prezența domnului Muraru la Washington", a afirmat Diana Tache.

"Doamna Tache, imediat o să validăm sau invalidăm. Oficial, practic, domnul Ciolacu a cerut MAE să înceapă procedurile de retragere a domnului ambasador Muraru. Dacă MAE se va opri în domnul președinte Klaus Iohannis, atunci este clar că domnul Muraru a acționat la ordinul exprimat sau neexprimat al acestuia. Este clar! Dacă îl schimbă, înseamnă că dumneavoastră aveți dreptate, nu mai era în grații și, atunci, să profite de această chestiune, o să-l schimbe cu mâna lui Marcel Ciolacu, deși nu cred că avea vreo problemă Klaus Iohannis să-l schimbe chiar cu mâna domniei sale. Rezolvăm imediat, o să vedem", a răspuns Bogdan Chirieac.

Vezi mai multe aici:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel