Scandal URIAȘ la Vocea României 2019, după aflarea câștigătorului. Internetul a explodat!
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Finaliști Vocea României 2019
Finaliști Vocea României 2019
Dragoş Moldovan este câştigătorul Vocea României 2019, sezon 9. În finala difuzată de Pro TV pe 20 decembrie, s-au luptat pentru premiul în valoare de 100.000 de euro Andi Țolea de la Smiley, din partea lui Horia Brenciu – Elena Bozian, de la Irina Rimes – Jasmina Răsădean, iar de la Tudor Chirilă, Dragoș Moldovan.

După aflarea câștigătorului, internetul a explodat cu un val de critici la adresa lui Dragoș Moldovan. 

„Are voce Dragoș dar nu merita să câștige. The show must go on a falsat foarte mult", „Premierea nu a fost pe bune. Andy Tolea a avut prestatie mai buna", „Daca Freddy traia, cu siguranta astazi murea auzindu-si capodopera lovita in halul asta." , „Îmi pare ff rău, ai câștigat pe urlete, in seara asta nu ai cântat", au fost câteva dintre mesajele critice.

Tudor Chirilă, mesaj după marea finală
„Sunt recunoscător pentru un sezon de Vocea României care mi-a dat ocazia să lucrez cu niște voci extraordinare. Am avut poate cea mai puternică echipă din toate sezoanele. Știu, am mai spus asta, dar a fost o mare bucurie să lucrez cu toți concurenții mei.

Sper că am creat niște momente pe care n-o să le uitați ușor, chiar dacă asta a însemnat și multe reproșuri pentru anumite decizii dificile.

Dragoș, ai fost senzațional. Meriți din plin trofeul ăsta. Iar dumneavoastră, stimați telespectatori vă foarte mulțumim! 4 out of 6. Not bad!", a transmis Tudor Chirilă pe Facebook, la scurt timp după terminarea concursului.

Acuzații la adresa lui Chirilă


Acuzațiile la adresa câștigătorului Vocea României 2019 au început să curgă în mediul online, după ce internauții au aflat dinainte cine va lua trofeul. Asta pentru că Tudor Chirilă l-a promovat intens pe Moldovan, în mediul online, dar și în timpul concursului, iar asta a făcut să încline decisiv balanța. Chirilă a ales și alți oameni cu influență în online pentru a-l promova pe Dragoș Moldovan, iar acesta a primit cele mai multe voturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel