Protocoale - desecretizare. Fost șef SRI: Vinovații să plătească, dar nu le pui public
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
SRI
SRI
Desecretizarea protocoalelor, din punctul de vedere al fostului șef SRI, Costin Georgescu, ar putea da informații utile spionilor dacă sunt făcute publice.

Costin Georgescu, fost șef al Serviciului Român de Informații, susține că aceste protocoale ar trebui analizate și anchetate fără a fi făcute publice. "Eu nu aș fi desecretizat așa ceva. Niciun protocol nu aș fi desecretizat, pentru că aceste protocoale desecretizate arată celor care se feresc se servicii, vorbesc de spioni, de teroriști, cum lucrează un serviciu, cum lucrează Înalta Curte, cum lucrează Parchetul și știu să își ia anumite măsuri de protecție, ceea ce nu e bine", a declarat fostul șef SRI.

"Nu e sănătos"

Fostul director al SRI consideră că acest scandal favorizează serviciile rusești. "Se menține un scandal care nu e bun, nu e sănătos. E bun pentru unii, sigur! Sunt convins că serviciile rusești se freacă pe mâini de bucurie pe traba asta. Sunt convins că organizații mari de terorism și țări care protejează terorismul se freacă pe mâini. (...)Sigur, faci anchetă, vinovații să plătească dacă protocoalele s-au făcut în neregulă, dar nu le pui public", a mai spus Georgescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel