Scandal pe reuniunea trupei ASIA. Irina Nicolae s-a supărat că nu a fost invitată. Sorana Darclee: Nu există această variantă!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Instagram Sorana Darclee
Instagram Sorana Darclee
Trupa ASIA, celebră la începutul anilor 2000 în România, se reuneşte pentru un concert special, dar au apărut deja disensiuni. 

Concret, Irina Nicolae, fostă membră în trupa originală, s-a supărat că nu a fost invitată la reuniune, şi le-a înţepat pe fostele ei colege. 

"Vin, fetelor, la reuniune! Mi-am cumpărat bilet!!! Sunt în primul rând, lângă oamenii care m-au ajutat să am 25 de ani de carieră, PUBLICUL. Mulțumesc și mă înclin în fața lor", a scris bruneta în dreptul dovezii că și-a achiziționat un bilet.

"Din păcate, nu am fost invitată să îmi onorez publicul și cei 25 de ani de carieră! Dar voi fi cu voi, publicul în fața căruia mă înclin"; "Dureros, dar din păcate asta este realitatea și adevărul. Și eu vreau ca oamenii cărora le datorez acești 25 de ani de carieră, eforturile și visele mele împlinite să știe adevărul pentru care nu îi pot 'recompensa' pentru dragostea și loialitatea lor! Vă iubesc și voi rămâne întotdeauna acolo unde îmi este locul, în inima voastră", a mai scris aceasta fanilor, citată de profm.ro

Sorana Darclee a explicat de ce Irina Nicolae nu a fost chemată la reuniune 

"Este vorba despre reuniunea trupei A.S.I.A., nu despre un singur concept, iar Iana este I-ul din trupa A.S.I.A., ea a cântat alături de trupă în ultimii trei ani. A lansat albume, a avut foarte multe concerte și turnee alături de A.S.I.A. Iana este A.S.I.A.! Irina nu a fost invitată pentru că nici celelalte foste membre ale trupei nu au fost invitate. Aceasta este formulă în parte fondatoare, cu mine, Anca, Anemona, dar și Iana, bineînțeles, care a fost, este și va rămâne A.S.I.A. Nu toate celelalte foste colege s-au reintegrat în această poveste pe care o refacem noi acum. Irina a ales să plece din trupă cu mulți ani înainte ca trupa să fie desființată și a fost înlocuită de Iana. Nici măcar nu a fost această idee dacă se dorește sau nu prezența ei. Nu există această variantă", a declarat Sorana pentru Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel