Scandal pe bilete la derbyul Steaua - Rapid. MM Stoica: Trebuie să le dăm „până la cinci la sută“ din capacitatea stadionului, adică şi zero...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Galerie-Rapid
Galerie-Rapid

Campionatul Ligii I se desfăşoară într-un ritm infernal. Astăzi începe etapa a 31-a, în care cele mai importante meciuri sunt Steaua – Rapid şi FC Vaslui – FC Timişoara.

Partida de pe stadionul Ghencea se va juca într-o atmosferă tensionată. Conducerea clubului Steaua nu a dorit ca în tribune să se afle şi galeria rapidistă. „Nu suntem obligaţi să le punem la dispoziţie bilete. În regulament scrie că putem să le dăm până la cinci la sută din capacitatea stadionului, dar „până la cinci la sută” poate însemna şi zero. În Giuleşti am fost cel mai înjurat de familie. Să mă înjure la ei acasă, nu în Ghencea”, a spus Maihai Stoica, managerul general al Stelei. Nici Gigi Becali nu vrea ca fanii rapidişti să vină la meci.

De partea cealaltă, Dinu Gheorghe, preşedintele rapidist, este de altă părere. „Vrem 400 de bilete, atât cât le-am dat şi noi la meciurile din Giuleşti, dar normal ar fi să primim 1.200 de bilete. MM nu ştie regulile, conform UEFA echipa oaspete primeşte cel puţin cinci la sută din bilete. Pentru Gigi nu există reguli, nu există FIFA, UEFA sau LPF. Nu e normal ca un club să încalce regulamentul şi LPF-ul să stea cu mâinile în sân. Oricum, cred că vor fi cel puţin 600 de rapidişti în tribune", a spus Dinu Gheorghe la Sport.ro.

Rapid cere suspendarea Stelei din cauză că nu permite accesul fanilor giuleşteni la meciul de astă seară

Programul complet al etapei şi televizările

Azi

Unirea Urziceni – Victoria Brăneşti, ora 14.30, GSP TV

FCM Târgu Mureş – Pandurii Târgu Jiu, ora 16.30, GSP TV

FC Braşov – Astra Ploieşti, ora 18.30, Digi Sport

Steaua – Rapid, ora 20.30, Digi Sport

Joi

Gloria Bistriţa – Gaz Metan Mediaş, ora 15.30, GSP TV

„U” Cluj – Sportul Studenţesc, ora 17.30, GSP TV

FC Vaslui – FC Timişoara, ora 19.30, Digi Sport

Oţelul Galaţi – Universitatea Craiova, ora 21.30, Digi Sport

Vineri

Dinamo – CFR Cluj, ora 20.20, Antena 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel