Scandal monstru la Roland Garros: „E inadmisibil așa ceva! Voi glumiți? Vă bateți joc?”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Programarea la finele lunii septembrie a turneului de la Roland Garros pare să fie de neconceput pentru unele dintre jucătoarele care participă în aceste zile la competiția de la Paris. Un caz neobișnuit s-a petrecut în weekend-ul recent încheiat, când Viktoria Azarenka a avut un dialog halucinant cu arbitrii meciului cu Danka Kovinic (25 de ani, 73 WTA).

Jucătoarea din Belarus le-a cerut oficialilor partidei să pună punct duelului din cauza temperaturilor foarte scăzute înregistrate în această perioadă în capitala Franței. 

„Voi glumiți, nu? Voi glumiți? Nu vedeți ce se întâmplă? Voi nu jucați și nu știți ce condiții sunt. Ce facem aici? Devine ridicol! Eu nu stau aici, pentru că voi îngheța! Nu stau aici câteva minute, pentru că mi-e frig! Sunt 8 grade. Eu sunt din Florida și sunt obișnuită cu vremea caldă. De ce să stăm aici ca rațele?”, a spus Azarenka nervoasă.

În vârstă de 31 de ani, jucătoarea de tenis se află într-o evidentă revenire de formă după o perioadă în care a ieșit din prim-planul sportului mondial. Azarenka a reușit câteva rezultate notabile de la reluarea competițiilor oficiale din tenisul mondial. 

Azarenka s-a mutat în Statele Unite 

Viktoria Azarenka s-a născut în Minsk, Belarus. Ea provine dintr-o familie obișnuită fiind fata lui Alla și Fedor Azarenka. Ea are un frate mai mare, Max. Idolul Viktoriei Azarenka este Steffi Graf. Ea a declarat într-un interviu că motivația ei cea mai mare este reușita lui Steffi Graf din 1988. La vârsta de 15 ani, Azarenka s-a mutat din Belarus în Scottsdale, Arizona pentru a se pregăti mai bine. Azarenka vorbește fluent engleza, bielorusa și rusa. Ea mai știe și franceza și ucraineană.

Azarenka și prietenul ei, Billy McKeague, au un fiu, Leo (născut în 20 decembrie 2016).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel